





















Χαρακτηριστικά Ακινήτου
Εσωτερικά χαρακτηριστικά
- Επιπλωμένο
- Θωρακισμένη πόρτα
- Κλιματισμός
- Διπλά τζάμια
- Πατάρι
- Τζάκι
- Εσωτερική σκάλα
- Σίτες
- Συναγερμός
- Σύστημα πυρανίχνευσης
- Δομημένη καλωδίωση
- Ψηλοτάβανο
- Ψευδοροφή
- Διαμπερές
- Φωτεινό
- Πολυτελές
- Νεοκλασικό
- Playroom
- Τζακούζι
Εξωτερικά χαρακτηριστικά
- Ανελκυστήρας
- Ηλιακός θερμοσίφωνας
- Αποθήκη
- Τέντες
- Δορυφορική κεραία
- Μπόιλερ
- Πτυσσόμενα κάγκελα
- Μεγάλο μπαλκόνι
- Βεράντα
- Κήπος
- Πέργκολα
- Γωνιακό
- Προσόψεως
- Εσωτερικό
- Πέτρινο
- Μπάρμπεκιου
- Πισίνα
Λοιπά χαρακτηριστικά
- Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
- Νυχτερινό ρεύμα
- Επιτρέπονται κατοικίδια
- Για επαγγελματική χρήση
- Κατάλληλο για εξοχικό
- Διατηρητέο
- Επενδυτικό
- Παραθαλάσσιο
Σύντομη περιγραφή
Μονοκατοικία 65 τ.μ. Ισόγειο , η οποία κατασκευάστηκε το 1950 και χρήζει ανακαίνισης και ο προσανατολισμός της είναι Μεσημβρινός. Διατίθεται προς πώληση (45.000 €) βρίσκεται στην περιοχή Σαμοθράκη - Κέντρο (Δ. Σαμοθράκης) και είναι άμεσα διαθέσιμη. Η μονοκατοικία και έχει υπνοδωμάτια 1, μπάνια 1, κουζίνες 1, θέρμανση ατομική - σόμπα, κουφώματα , πατώματα από ξύλο, και έχει πρόσβαση από πλακόστρωτο. Διαθέτει διαμπερές, φωτεινό. Ακόμα διατίθεται προσόψεως. Τέλος η μονοκατοικία επιτρέπονται κατοικίδια, θέα απεριόριστη.
Περιγραφή αγγελιοδότη
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !! Πωλείται μονοκατοικία στη Σαμοθράκη σε πολύ καλό σημείο και με υπέροχη θέα Ειναι μια κλασσική μονοκατοικία στη Σαμοθράκη, του 1950 , με κεραμοσκεπή και χρειάζεται ανακαίνιση. Στο ισόγειο είναι η κουζίνα και το καθηστικό , μπάνιο και ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος στις σκάλες που οδηγούν επάνω στο δωμάτιο . Έχει μπαλκόνι με θέα και έχει εύκολη πρόσβαση ακόμη και με αυτοκίνητο , πραγμα ασυνήθιστο για το νησί . Περισσότερες πληροφορίες www.alexpolis-akinita.gr τηλ. 2551037000 κωδ. 21593
Ιστορικό τιμής ακινήτου
Ημερομηνία | Κατάσταση | Αλλαγή τιμής | Τιμή ακινήτου |
---|---|---|---|
03/03/2023 | Αρχική καταχώρηση | - | € 45.000 |
Χάρτης και σημεία ενδιαφέροντος
Τοποθεσία / Γειτονιά ακινήτου







Ο Δήμος Σαμοθράκης ανήκει στον Νομό Έβρου και είναι νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου. Βρίσκεται νοτιοδυτικά των εκβολών του Έβρου και 24 μίλια περίπου από την Αλεξανδρούπολη.
Το νησί έχει έκταση 178 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό 2.840 κατοίκους, βάση της τελευταίας απογραφής του 2011.
Έδρα του Δήμου Σαμοθράκης είναι η ομώνυμη πόλη.
Η Σαμοθράκη έχει μακραίωνη ιστορία. Γνώρισε μεγάλη ακμή στην αρχαιότητα και απέκτησε τεράστια φήμη ως κέντρο λατρείας των Μεγάλων Θεών και χώρος που λάμβαναν μέρος τα Καβείρια Μυστήρια. Για αυτό το λόγο το νησί ήταν σημαντικό πανελλήνιο και διεθνές για την εποχή θρησκευτικό κέντρο.
Σύμφωνα με αρχαιολογικά ευρήματα θεωρείται ότι το νησί πρωτοκατοικήθηκε στη μέση ή στην ύστερη εποχή του χαλκού. Πριν από την εγκατάσταση Ελλήνων στην Σαμοθράκη τους πρώτους αιώνες της 1ης χιλιετίας π.Χ., στο νησί εγκαταστάθηκαν προέλληνες (Κάρες) και αργότερα Θράκες. Πιθανότατα Έλληνες από την Σάμο μετοίκησαν στο νησί τον 7ο αιώνα π.Χ και ίδρυσαν την πόλη της Σαμοθράκης. Για τους δύο πρώτους αιώνες της ιστορίας της Σαμοθράκης δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Το 480 π.Χ οι κάτοικοι του νησιού αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν τους Πέρσες εναντίον της Ελλάδας. Στη συνέχεια συμμετείχαν στην αθηναϊκή συμμαχία . Μετά τον Πελοποννησιακό πόλεμο το νησί κατακτήθηκε από τους Σπαρτιάτες και στη συνέχεια επανήλθε υπό της αθηναϊκής επιρροής. Κατά την ελληνιστική εποχή το νησί επηρεάστηκε από τους Μακεδόνες, τους Πτολεμαίους κ.α. Κατά την ρωμαϊκή περίοδο, η Σαμοθράκη ήταν ελεύθερη πόλη, γιατί το νησί θεωρείτο ιερός τόπος. Τον Μεσαίωνα η Σαμοθράκη γνώρισε την παρακμή. Για τα χρόνια της τουρκοκρατίας δεν γνωρίζουμε τίποτα. Η Σαμοθράκη ενώθηκε την Ελλάδα το 1912.
Αρχαιολογικά η Σαμοθράκη έχει να επιδείξει σπουδαία ευρήματα με γνωστότερο το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης που ανακάλυψε ο Γάλλος πρόξενος Σαμπουαζό το 1863. Το άγαλμα ύψους 2,75 μέτρα εκτίθεται στο Μουσείο του Λούβρου.
Την Σαμοθράκη επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες, λόγω της απαράμιλλης ομορφιάς του τόπου και των μοναδικών παραλιών της, όπως η Παχιά Άμμος, το Βατό, οι Κήποι.
(Το ανωτέρω κείμενο και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του NeoAkinito.gr και συνεπώς δεν επιτρέπεται η εν όλω ή η εν μέρει αντιγραφή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, εμπορική εκμετάλλευση με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου.)