GreekEstate

Σουλίου 31 Ioanniton (Municipal) (Ioannina)

189 published properties
 • Μαντζούκας Στέφανος
 • Νάκος Μιχαήλ

Detailed presentation

«Δημιουργώντας αξία για τους πελάτες μας»Φιλοσοφία

Ο πυρήνας της εταιρείας μας συγκροτείται από μία ευδιάκριτη και πετυχημένη φιλοσοφία που καθορίζει τις αξίες και την κουλτούρα μας:
Να είμαστε μια κορυφαία εταιρεία, διατηρώντας παράλληλα υψηλές προδιαγραφές και προσωπικές αξίες, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας με σεβασμό και εχεμύθεια.
Να είμαστε μια πηγή κερδοφορίας και εμπιστοσύνης, παρέχοντας υπηρεσίες και συμβουλές πάνω στην ανάπτυξη και διαχείριση των ακινήτων που θα ωφελήσουν τους πελάτες μας.
Να είμαστε ανθεκτικοί στο χρόνο, στηριζόμενοι σε γερά θεμέλια που δεν επηρεάζονται από τα σκαμπανεβάσματα της οικονομίας.

Αυτές οι αρχές διαποτίζουν την δέσμευση μας για ποιότητα και αξιοπιστία, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη φύση των συνεργασιών μας και των σχέσεων που χτίζουμε με τους πελάτες μας.

Υπηρεσίες μας

Μεσιτικές υπηρεσίες ενοικίασης και πώλησης σε όλο το εύρος των ακινήτων από γκαρσονιέρες ως πολυτελής βίλες ή ξενοδοχεία. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να ενοικιάσουμε το ακίνητο σας, να βρούμε το σπίτι των ονείρων σας, να βοηθήσουμε στην δημιουργία της επιχείρησης σας ή να σας κατευθύνουμε σωστά στην επένδυση των χρημάτων σας με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

Οι γνώσεις μας και η πολύτιμη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας, μας επιτρέπουν να ολοκληρώσουμε τις πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες της μεταβίβασης ή ενοικίασης ενός ακινήτου γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς άγχος.
Βασιστείτε στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας για την αντικειμενική εκτίμηση της αξίας του ακινήτου καθώς και τη σωστή και δίκαιη διαπραγμάτευση ώστε να πετύχουμε την χρυσή τομή σε κάθε συναλλαγή.

Παρέχουμε τεχνικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τον τεχνικό έλεγχο, την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και ηλεκτρολογικών σχεδίων, την τακτοποίηση αυθαιρεσιών ή έκδοση οικοδομικών αδειών και τέλος με την ολοκληρωμένη σύνταξη της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου που αποτελεί πλέον απαραίτητο κριτήριο στη μεταβίβαση ακινήτων.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι λόγω των περιορισμένων κεφαλαίων, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την ανακατασκευή και ανακαίνιση παλαιών ακινήτων, η GreekEstate.eu προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα ανακαίνισης με εγγυημένη ποιότητα κατασκευής.
Δίνουμε τεχνικά άρτιες λύσεις που αναβαθμίζουν αισθητικά και ενεργειακά το ακίνητο σας, παρέχοντας του προστιθέμενη αξία και κάνοντας το ελκυστικό είτε επιλέξετε επενδυτικά ακίνητα προς ενοικίαση είτε διαθέτεται ακίνητο για ιδιοκατοίκηση.

Βοηθητικές υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα και ωφελούν ποικιλοτρόπως την τσέπη σας. Μέσα από τις παράλληλες δραστηριότητες των ιδρυτών της εταιρείας και των συμφωνιών που έχουν εξασφαλίσει, προσφέρουμε στους πελάτες μας πολλαπλές υπηρεσίες που πραγματοποιούμε εύκολα και ξεκούραστα από το χώρο μας.

Μερικές από αυτές είναι:

1) Δυνατότητα δανειοδοτήσεων μέσω τραπεζών με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς,
2) Μεταφορές χρημάτων από και προς το εξωτερικό με εξασφαλισμένες μεθόδους
3) Ασφαλιστικές καλύψεις σε συνεργασία με τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες στην ασφαλιστική αγορά,
4) Νομική κάλυψη για εξασφάλιση απο μη είσπραξη ενοικίων,
5) Ιδιωτικό πάροχο ρεύματος για οικονομία έως και 45% στην τιμή της κιλοβατώρας &δωρεάν μελέτη και υλοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών για την έως και μηδενική κατανάλωση ρεύματος μέσα απο το πρόγραμμα του NetMetering κ.α.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη εγγυημένη παροχή υπηρεσιών για το ακίνητο σας μέσα από το γραφείο μας, παρέχοντας όλες τις δυνατές λύσεις που προσφέρει η αγορά ώστε να διασφαλίσετε το χάσιμο χρόνου της αναζήτησης και του άγχους της σωστής επιλογής από την πλευρά σας.
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο πρόγραμμα χορήγησης Golden Visa. Απευθύνεται σε κατοίκους τρίτων χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης που μπορούν να αποκτήσουν Ελληνική Βίζα για τους ίδιους και την οικογένεια τους με την αγορά ακινήτου αξίας άνω των 250.000€ εντός της ελληνικής επικράτειας.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην αγγλική εκδοχή της παρούσας σελίδας.

Περιοχές Δραστηριότητας

Η έδρα του γραφείου μας βρίσκεται στα Ιωάννινα, μία πόλη με μεγάλη ανάπτυξη και τουρισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, που προσφέρει πολλές επιλογές για επένδυση σε ακίνητα. Η πόλη παρουσιάζει υψηλή ζήτηση για φοιτητική στέγη σε γκαρσονιέρες και δυάρια αλλά και από νέους ανθρώπους που αναζητούν, ανάμεσα στα νεόδμητα ή μεταχειρισμένα διαμερίσματα και μονοκατοικίες, το σπίτι που θα κάνουν το ξεκίνημα της δικής τους οικογένειας.

Επίσης δραστηριοποιούμαστε στα παράλια της Ηπείρου όπως Πάργα, Σύβοτα, Πέρδικα, Πρέβεζα και στα νησιά του βόρειου Ιονίου όπως Κέρκυρα, Παξοί και Λευκάδα.
Τα μέρη αυτά αποτελούν πόλο έλξης πολλών ξένων και εγχώριων επενδυτών στον τομέα του τουρισμού αλλά και ιδιωτών που μαγεύονται από τις ομορφιές των τοπίων και αναζητούν την ιδανική εξοχική κατοικία. Μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρείτε σε παραθαλάσσια οικόπεδα, πολυτελής βίλες με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, τουριστικά καταλύματα αλλά και μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Η κατασκευή των νέων οδικών αξόνων και λιμανιών και η αναβάθμιση των αεροδρομίων της περιοχής αναμένεται να εκτινάξουν τους ρυθμούς ανάπτυξης στο real estate. Σπουδαίο χαρτοφυλάκιο με ακίνητα διαθέτουμε επίσης στην Αθήνα καθώς η πρωτεύουσα της χώρας δεν παύει να διαθέτει μεγάλες ευκαιρίες και να προσελκύει ενδιαφερόμενους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το δίκτυο συνεργατών μας επικεντρώνεται στην εύρεση εμπορικών κτιρίων, αποθηκευτικών χώρων κατάλληλους για logistics, ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο, διαμερίσματα σε περιοχές με αυξημένη ζήτηση και μεζονέτες ή μονοκατοικίες στα Βόρεια και Νότια προάστια. Επίσης αναλαμβάνουμε επιλεγμένα ακίνητα και σε άλλες περιοχές όταν διαθέτουν τα απαραίτητα κριτήρια για το πελατολόγιο μας.

Η Ομάδα μας

Οι ιδρυτές της GreekEstate.eu διαγράφουν μια μακρόχρονη και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία γύρω από τα ακίνητα, ο καθένας σε διαφορετικούς τομείς αλλά με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους πάνω στο αντικείμενο του Real Estate. Η επαγγελματική τους προσήλωση τους έφερε κοντά το 2015 και οι προσωπικές εμπειρίες και γνώσεις του καθενός πάνω σε διαφορετικά θέματα δημιούργησαν ενα ιδανικό πάντρεμα που συνετέλεσε στην γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας στον χώρο.

Μιχάλης Νάκος
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και εκτιμητής ακινήτων-μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος. Διαθέτει εμπειρία στις εκτιμήσεις ακινήτων καθώς και στην ανακαίνιση και βέλτιστη αξιοποίηση τους. Με την ιδιότητα του ως ενεργειακός επιθεωρητής δίνει έμφαση σε λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. Παράλληλα εξασφαλίζει στο πελατολόγιο μας τον αρχικό τεχνικό έλεγχο για την αποφυγή κακοτοπιών στην διαδικασία της μεταβίβασης.

Στέφανος Μαντζούκας
Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων και Τραπεζικός/Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής. Έχει συμβάλλει στην δανειοδότηση πολλών ακινήτων και στην δημιουργία υγειών επιχειρηματικών σχημάτων. Διαθέτει βαθιά γνώση σε οικονομικά και νομικά θέματα που αφορούν την μεταφορά κεφαλαίων, μεταβίβαση ακινήτων και φορολογία παρέχοντας προστασία των χρημάτων των πελατών μας από τις παγίδες που μπορεί να κρύβει το ελληνικό φορολογικό σύστημα.

Services rendered

 • Buying and selling of real estate
 • Rental and leasing of real estate
 • construction company
 • Estimation of the property
 • Issuance of loans
 • Arbitrary arrangements
 • renovation
 • property insurance
 • Legal advice by lawyers and notaries
 • 0
MORE CRITERIA

Basic features

Bedrooms

Floor

Bathrooms

Year of construction

Heating type

Heating medium

Frame type

Floor type

Energy class

Broadband

Ιnterior features

Εxterior features

Οther features

Special features

Filters

Γαλάτσι

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse ac est in leo pellentesque vehicula.

Δείτε την περιοχή
Γαλάτσι
Γαλάτσι
Γαλάτσι

Cras iaculis vitae tortor ut aliquet. Pellentesque dignissim leo nec enim convallis porta. Nam blandit, dui non porttitor mollis.

Δείτε την περιοχή
Γαλάτσι
Γαλάτσι
Γλυφάδα
Γλυφάδα
Κηφισιά
Κηφισιά
Γλυφάδα
Γλυφάδα
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
REDUCED
PRICE
12

Villa for sale

Nydri, Lefkada

 • 2.000.000 €
 • 300 sq.m.
 • 6.667 €/sq.m.
 • € 200.000
 • Bedrooms: 8
 • Floors: 1
 • Year of construction: Under construction
Villa for sale in Ellomeno, Lefkada of Lefkada Prefecture for 2.000.000€ (Listing No W4185). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Lefkada, region of Lefkada Prefecture, this luxurious property is now available for sale. Being a corner villa, it is sized about 300sqm. Altough the building is under construction, it is expected to be finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property features 8 bedrooms, 4 living rooms, 4 kitchens and 8 bathrooms.nWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms.nThis property comes fully furnished with ceramic tiles flooring.nThe residents of the property can relax in the swimming pool.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with current, aluminium joinery with double glass, secure door, garage with 6 parking spots, balcony, painted walls, internal staircase, awning.nThe asking price is 2.000.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4185.
 • 2.000.000 €
 • 300 sq.m.
 • 6.667 €/sq.m.
Last update 20.05.2023
Hide
Save
13
Undefined

Maisonette for sale

Belissarios, Ioannina

 • 220.000 €
 • 130 sq.m.
 • 1.692 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floor: 2nd
 • Year of construction: 2005
Maisonette for sale in Velissarios, Ioannina of Ioannina Prefecture for 220.000€ (Listing No W4218). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this luxurious property is now available for sale. Being a corner maisonette, it is sized about 130sqm. Constructed in year 2005, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 2 levels and features 3 bedrooms, an open kitchen with a living room and 2 bathrooms.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room, an attic.rnView-wise, the property enjoys open view. This property comes unfurnished with wood flooring.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, secure door, with a parking spot, painted walls, pestnets.rnThe asking price is 220.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4218.
 • 220.000 €
 • 130 sq.m.
 • 1.692 €/sq.m.
Last update 03.06.2023
Hide
Save
13
Undefined

Detached house for sale

Ypsos, Kerkira (Corfu)

 • 80.000 €
 • 143 sq.m.
 • 559 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floors: 2
 • Year of construction: 1955
Detached home for sale in Faiakes, Corfu of Corfu Prefecture for 80.000€ (Listing No W4219). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Corfu, region of Corfu Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 143sqm with its land size being around 125sqm. Constructed in year 1955, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 2 levels and features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms.rnThis property comes with wood flooring.rnOther features that the property enjoy, include: wooden joinery.rnThe asking price is 80.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4219.
 • 80.000 €
 • 143 sq.m.
 • 559 €/sq.m.
Last update 03.06.2023
Hide
Save
INVESTMENT
18
Undefined

Apartment for sale

Ioannina - Center, Ioannina

 • 117.000 €
 • 79 sq.m.
 • 1.481 €/sq.m.
 • Bedrooms: 2
 • Floor: 3rd
 • Year of construction: 1979
Apartment for sale in Center, Ioannina of Ioannina Prefecture for 117.000€ (Listing No W3119). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This apartment is built on the third floor and sized about 79sqm. Constructed in year 1979, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property features 2 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.rnView-wise, the property enjoys a great view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes with marble flooring.rnOther features that the property enjoy, include: central heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, elevator, with a parking spot, balcony, pestnets, awning.rnThe asking price is 117.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W3119.
 • 117.000 €
 • 79 sq.m.
 • 1.481 €/sq.m.
Last update 01.06.2023
Hide
Save
INVESTMENT
15
Undefined

Apartment for sale

Ioannina - Center, Ioannina

 • 56.000 €
 • 70 sq.m.
 • 800 €/sq.m.
 • Bedrooms: 2
 • Floor: Basement
 • Year of construction: 1970
Apartment for sale in Center, Ioannina of Ioannina Prefecture for 56.000€ (Listing No W3123). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this property is now available for sale. This apartment is built on the basement and sized about 70sqm. Constructed in year 1970, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property features 2 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.rnView-wise, the property enjoys a great view. This property comes with marble flooring.rnOther features that the property enjoy, include: wooden joinery.rnThe asking price is 56.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W3123.
 • 56.000 €
 • 70 sq.m.
 • 800 €/sq.m.
Last update 31.05.2023
Hide
Save
9
Undefined

Maisonette for sale

Nydri, Lefkada

 • 250.000 €
 • 102 sq.m.
 • 2.451 €/sq.m.
 • Bedrooms: 2
 • Floor: 1st
 • Year of construction: Under construction
Maisonette for sale in Ellomeno, Lefkada of Lefkada Prefecture for 250.000€ (Listing No W4216). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Lefkada, region of Lefkada Prefecture, this luxurious property is now available for sale. Being a seaview maisonette, it is sized about 102sqm. Altough the building is under construction, it is expected to be finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 2 levels and features 2 bedrooms, a living room, a kitchen and 2 bathrooms.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms.rnView-wise, the property enjoys sea view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes unfurnished with ceramic tiles flooring.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with current, aluminium joinery with double glass, secure door, garage with a parking spot, balcony, painted walls, internal staircase, pestnets.rnThe asking price is 250.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4216.
 • 250.000 €
 • 102 sq.m.
 • 2.451 €/sq.m.
Last update 29.05.2023
Hide
Save
REDUCED
PRICE
25
Undefined

Detached house for sale

Κaloutas, Kentriko Zagori

 • 105.000 €
 • 130 sq.m.
 • 808 €/sq.m.
 • € 15.000
 • Bedrooms: 1
 • Floors: 1
 • Year of construction: 1955
Detached home for sale in Kaloutas, Kentriko Zagori of Ioannina Prefecture for 105.000€ (Listing No W4202). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Kentriko Zagori, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 130sqm with its land size being around 1000sqm. Constructed in year 1955, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property features 1 bedrooms, 2 living rooms, a kitchen and a bathroom.nWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.nView-wise, the property enjoys mountain view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes unfurnished with wood flooring.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, wooden joinery, fireplace, garage with 2 parking spots, balcony.nThe asking price is 105.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4202.
 • 105.000 €
 • 130 sq.m.
 • 808 €/sq.m.
Last update 20.05.2023
Hide
Save
INVESTMENT
9
Undefined

Studio for sale

Ioannina, Ioanniton (Municipal)

 • 55.000 €
 • 41 sq.m.
 • 1.341 €/sq.m.
 • Bedrooms: 1
 • Floor: Ground floor
 • Year of construction: 1980
Apartment for sale in Ioannina of Ioannina Prefecture for 55.000€ (Listing No W1031). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this property is now available for sale. This apartment is sized about 41sqm. Constructed in year 1980, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property features 1 bedrooms, a kitchen and a bathroom.rnThis property comes with Laminate flooring.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with current, aluminium joinery with double glass, secure door, balcony, painted walls, pestnets.rnThe asking price is 55.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W1031.
 • 55.000 €
 • 41 sq.m.
 • 1.341 €/sq.m.
Last update 20.05.2023
Hide
Save
21
Undefined

Maisonette for sale

Ampeleia, Mpizanio

 • 152.000 €
 • 295 sq.m.
 • 515 €/sq.m.
 • Bedrooms: 4
 • Floor: Ground floor
 • Year of construction: 2001
Maisonette for sale in Ampeleia, Mpizanio of Ioannina Prefecture for 152.000€ (Listing No W4217). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Mpizanio, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This maisonette is sized about 295sqm. Constructed in year 2001, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 4 levels and features 4 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom. It also features 1 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room, an attic.rnView-wise, the property enjoys town view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes unfurnished with ceramic tiles flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with gas, aluminium joinery with double glass, secure door, garage with a parking spot, balcony, internal staircase, pestnets.rnThe asking price is 152.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4217.
 • 152.000 €
 • 295 sq.m.
 • 515 €/sq.m.
Last update 20.05.2023
Hide
Save
20
Undefined

Maisonette for sale

Anatoli - Center, Anatoli

 • 220.000 €
 • 130 sq.m.
 • 1.692 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floor: Ground floor
 • Year of construction: 2007
Maisonette for sale in Center, Anatoli of Ioannina Prefecture for 220.000€ (Listing No W4214). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Anatoli, region of Ioannina Prefecture, this property is now available for sale. This maisonette is sized about 130sqm with its land size being around 108sqm. Constructed in year 2007, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 3 levels and features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom. It also features 1 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnThis property comes unfurnished with ceramic tiles flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, secure door, indoor garage with 2 parking spots, balcony, painted walls, internal staircase, pestnets.rnThe asking price is 220.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4214.
 • 220.000 €
 • 130 sq.m.
 • 1.692 €/sq.m.
Last update 20.05.2023
Hide
Save
INVESTMENT
6
Undefined

Maisonette for sale

Nydri, Lefkada

 • 160.000 €
 • 113 sq.m.
 • 1.416 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floor: Ground floor
 • Year of construction: Under construction
Maisonette for sale in Ellomeno, Lefkada of Lefkada Prefecture for 160.000€ (Listing No W4215). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Lefkada, region of Lefkada Prefecture, this luxurious property is now available for sale. Being a seaview maisonette, it is sized about 113sqm. Altough the building is under construction, it is expected to be finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis corner property develops on 2 levels and features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and 2 bathrooms.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys sea view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes with ceramic tiles flooring.rnThe residents of the property can relax in the swimming pool in a lash green garden.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with current, secure door, garage with a parking spot, balcony, painted walls, pestnets.rnThe asking price is 160.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4215.
 • 160.000 €
 • 113 sq.m.
 • 1.416 €/sq.m.
Last update 20.05.2023
Hide
Save
18
Undefined

Apartment for sale

Anatoli - Center, Anatoli

 • 147.000 €
 • 80 sq.m.
 • 1.838 €/sq.m.
 • Bedrooms: 2
 • Floor: 2nd
 • Year of construction: 2005
Apartment for sale in Center, Anatoli of Ioannina Prefecture for 147.000€ (Listing No W3120). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Anatoli, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This apartment is built on the second floor and sized about 80sqm. Constructed in year 2005, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property features 2 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.rnSecondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys a great view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes with ceramic tiles flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, secure door, indoor garage with a parking spot, balcony, painted walls, pestnets.rnThe asking price is 147.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W3120.
 • 147.000 €
 • 80 sq.m.
 • 1.838 €/sq.m.
Last update 29.04.2023
Hide
Save
INVESTMENT
3
Undefined

Residence complex for sale

Ioannina - Center, Ioannina

 • 400.000 €
 • 370 sq.m.
 • 1.081 €/sq.m.
 • Bedrooms: 11
 • Floors: 3
 • Year of construction: 1978
Apartment complex for sale in Center, Ioannina of Ioannina Prefecture for 400.000€ (Listing No W4211). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this property is now available for sale. This apartment complex is sized about 370sqm. Constructed in year 1978, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 3 levels and features 11 bedrooms, 5 living rooms, 5 kitchens and 6 bathrooms. It also features 3 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms.rnThis property comes with mosaic tiles flooring.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, elevator, balcony, internal staircase, pestnets.rnThe asking price is 400.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4211.
 • 400.000 €
 • 370 sq.m.
 • 1.081 €/sq.m.
Last update 28.04.2023
Hide
Save
INVESTMENT
20
Undefined

Detached house for sale

Κipoi, Timfi

 • 95.000 €
 • 150 sq.m.
 • 633 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floors: 2
 • Year of construction: 1950
Detached home for sale in Kipoi, Timfi of Ioannina Prefecture for 95.000€ (Listing No W4209). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Timfi, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 150sqm with its land size being around 489sqm. Constructed in year 1950, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 2 levels and features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys a great view. This property comes with wood flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system, wooden joinery, fireplace, garage with 2 parking spots.rnThe asking price is 95.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4209.
 • 95.000 €
 • 150 sq.m.
 • 633 €/sq.m.
Last update 27.04.2023
Hide
Save
6
Undefined

Apartment for sale

Κardamitsia, Ioannina

 • 220.000 €
 • 156 sq.m.
 • 1.410 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floor: 1st
 • Year of construction: Under construction
Apartment for sale in Kardamitsia, Ioannina of Ioannina Prefecture for 220.000€ (Listing No W4210). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this luxurious property is now available for sale. This apartment is built on the first floor and sized about 156sqm. Altough the building is under construction, it is expected to be finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom. It also features 1 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys a great view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes unfurnished with ceramic tiles flooring.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with current, aluminium joinery with double glass, elevator, fireplace, secure door, indoor garage with 2 parking spots, balcony, painted walls, pestnets.rnThe asking price is 220.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4210.
 • 220.000 €
 • 156 sq.m.
 • 1.410 €/sq.m.
Last update 27.04.2023
Hide
Save
25
Undefined

Detached house for sale

Dilofo, Kentriko Zagori

 • 145.000 €
 • 260 sq.m.
 • 558 €/sq.m.
 • Bedrooms: 4
 • Floors: 2
 • Year of construction: 1930
Detached home for sale in Dilofo, Kentriko Zagori of Ioannina Prefecture for 145.000€ (Listing No W4205). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Kentriko Zagori, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 260sqm with its land size being around 555sqm. Constructed in year 1930, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 2 levels and features 4 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys mountain view. This property comes unfurnished with wood flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with stove, wooden joinery, fireplace.rnThe asking price is 145.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4205.
 • 145.000 €
 • 260 sq.m.
 • 558 €/sq.m.
Last update 26.04.2023
Hide
Save
INVESTMENT
15
Undefined

Apartment for sale

Prebeza - Center, Preveza

 • 148.000 €
 • 110 sq.m.
 • 1.345 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floor: 1st
 • Year of construction: 1985
Apartment for sale in Center, Preveza of Preveza Prefecture for 148.000€ (Listing No W4184). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Preveza, region of Preveza Prefecture, this corner property is now available for sale. This apartment is built on the first floor and sized about 110sqm. Constructed in year 1985, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.nWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms.nThis property comes with ceramic tiles flooring.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, elevator, secure door, indoor garage with a parking spot, balcony, painted walls, pestnets, awning.nThe asking price is 148.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4184.
 • 148.000 €
 • 110 sq.m.
 • 1.345 €/sq.m.
Last update 26.04.2023
Hide
Save
REDUCED
PRICE
17
Undefined

Detached house for sale

Elafotopos, Kentriko Zagori

 • 59.000 €
 • 200 sq.m.
 • 295 €/sq.m.
 • € 6.000
 • Bedrooms: 2
 • Floors: 2
 • Year of construction: 1900
Detached home for sale in Elafotopos, Kentriko Zagori of Ioannina Prefecture for 59.000€ (Listing No W4165). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Kentriko Zagori, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 200sqm with its land size being around 425sqm. Constructed in year 1900, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property develops on 2 levels and features 2 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.nWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.nView-wise, the property enjoys mountain view. This property comes unfurnished with wood flooring.nThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with wood, wooden joinery, fireplace.nThe asking price is 59.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4165.
 • 59.000 €
 • 200 sq.m.
 • 295 €/sq.m.
Last update 26.04.2023
Hide
Save
REDUCED
PRICE
32
Undefined

Detached house for sale

Gabrisioi, Ekali

 • 50.000 €
 • 255 sq.m.
 • 196 €/sq.m.
 • € 25.000
 • Bedrooms: 3
 • Floors: 3
 • Year of construction: 1983
Detached home for sale in Gavrisioi, Ekali of Ioannina Prefecture for 50.000€ (Listing No W4063). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ekali, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 255sqm with its land size being around 324sqm. Constructed in year 1983, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property develops on 3 levels and features 3 bedrooms, 2 living rooms, a kitchen and 2 bathrooms. It also features 1 wc in total.nWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.nView-wise, the property enjoys a great view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes unfurnished with wood and tile flooring.nThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, wooden joinery, fireplace, balcony, painted walls.nThe asking price is 50.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4063.
 • 50.000 €
 • 255 sq.m.
 • 196 €/sq.m.
Last update 26.04.2023
Hide
Save
26
Undefined

Detached house for sale

Κalentzi, Katsanochoria

 • 25.000 €
 • 75 sq.m.
 • 333 €/sq.m.
 • Bedrooms: 1
 • Floors: 1
 • Year of construction: 1950
Detached home for sale in Kalentzi, Katsanochoria of Ioannina Prefecture for 25.000€ (Listing No W2050). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Katsanochoria, region of Ioannina Prefecture, this property is now available for sale. This detached home is sized about 75sqm with its land size being around 1015sqm. Constructed in year 1950, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property features 1 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.nSecondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.nView-wise, the property enjoys mountain view. This property comes unfurnished with wood flooring.nOther features that the property enjoy, include: wooden joinery with double glass.nThe asking price is 25.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W2050.
 • 25.000 €
 • 75 sq.m.
 • 333 €/sq.m.
Last update 26.04.2023
Hide
Save
REDUCED
PRICE
22
Undefined

Detached house for sale

Τerobo, Agios Dimitrios

 • 85.000 €
 • 68 sq.m.
 • 1.250 €/sq.m.
 • € 13.000
 • Bedrooms: 2
 • Floors: 1
 • Year of construction: 1955
Detached home for sale in Terovo, Agios Dimitrios of Ioannina Prefecture for 85.000€ (Listing No W3094). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Agios Dimitrios, region of Ioannina Prefecture, this property is now available for sale. This detached home is sized about 68sqm with its land size being around 1600sqm. Constructed in year 1955, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property features 2 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.nSecondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.nThis property comes with ceramic tiles flooring.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, secure door, garage with 4 parking spots, balcony, painted walls, pestnets.nThe asking price is 85.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W3094.
 • 85.000 €
 • 68 sq.m.
 • 1.250 €/sq.m.
Last update 26.04.2023
Hide
Save
20
Undefined

Detached house for sale

Arta - Center, Arta

 • 195.000 €
 • 253 sq.m.
 • 771 €/sq.m.
 • Bedrooms: 4
 • Floors: 3
 • Year of construction: 2006
Detached home for sale in Center, Arta of Arta Prefecture for 195.000€ (Listing No W4208). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Arta, region of Arta Prefecture, this property is now available for sale. This detached home is sized about 253sqm. Constructed in year 2006, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property develops on 3 levels and features 4 bedrooms, a living room, a kitchen and 2 bathrooms. It also features 1 wc in total.nWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.nThis property comes with ceramic tiles flooring.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, fireplace, garage with a parking spot, balcony, internal staircase.nThe asking price is 195.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4208.
 • 195.000 €
 • 253 sq.m.
 • 771 €/sq.m.
Last update 11.04.2023
Hide
Save
22
Undefined

Detached house for sale

Negades, Timfi

 • 85.000 €
 • 103 sq.m.
 • 825 €/sq.m.
 • Bedrooms: 1
 • Floors: 1
 • Year of construction: 1950
Detached home for sale in Negades, Timfi of Ioannina Prefecture for 85.000€ (Listing No W4206). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Timfi, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 103sqm with its land size being around 1000sqm. Constructed in year 1950, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property features 1 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys mountain view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes fully furnished with wood and tile flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with current, wooden joinery, fireplace, balcony.rnThe asking price is 85.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4206.
 • 85.000 €
 • 103 sq.m.
 • 825 €/sq.m.
Last update 10.04.2023
Hide
Save
67
Undefined

Apartment building for sale

Stayraki, Ioannina

 • 340.000 €
 • 422 sq.m.
 • 806 €/sq.m.
 • Apartments:
 • Floors: 3
 • Year of construction: 1985
Building for sale in Stavraki, Ioannina of Ioannina Prefecture for 340.000€ (Listing No W4203). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This building is sized about 422sqm with its land size being around 1000sqm. Constructed in year 1985, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 3 levels and features 6 bedrooms, 2 living rooms, 2 kitchens and 2 bathrooms. It also features 2 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys a great view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes unfurnished with ceramic tiles flooring.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery, garage with 2 parking spots, balcony, painted walls, satellite receiver, pestnets.rnThe asking price is 340.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4203.
 • 340.000 €
 • 422 sq.m.
 • 806 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
25
Undefined

Detached house for sale

Ampeleia, Mpizanio

 • 450.000 €
 • 488 sq.m.
 • 922 €/sq.m.
 • Bedrooms: 5
 • Floors: 3
 • Year of construction: 1990
Detached home for sale in Ampeleia, Mpizanio of Ioannina Prefecture for 450.000€ (Listing No W4207). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Mpizanio, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 488sqm with its land size being around 2510sqm. Constructed in year 1990, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 3 levels and features 5 bedrooms, 2 living rooms, a kitchen and 2 bathrooms.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnThis property comes unfurnished with ceramic tiles flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, secure door, garage with 2 parking spots, balcony, internal staircase, pestnets, furred ceiling.rnThe asking price is 450.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4207.
 • 450.000 €
 • 488 sq.m.
 • 922 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
18
Undefined

Detached house for sale

Elati, Kentriko Zagori

 • 50.000 €
 • 79 sq.m.
 • 633 €/sq.m.
 • Bedrooms: 2
 • Floors: 2
 • Year of construction: 1950
Detached home for sale in Elati, Kentriko Zagori of Ioannina Prefecture for 50.000€ (Listing No W4199). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Kentriko Zagori, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 79sqm. Constructed in year 1950, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property develops on 2 levels and features 2 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.nView-wise, the property enjoys mountain view. This property comes with wood flooring.nThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.nOther features that the property enjoy, include: wooden joinery, fireplace.nThe asking price is 50.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4199.
 • 50.000 €
 • 79 sq.m.
 • 633 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
9
Undefined

Detached house for sale

Κoutselio, Pamvotida

 • 50.000 €
 • 50 sq.m.
 • 1.000 €/sq.m.
 • Bedrooms: 1
 • Floors: 1
 • Year of construction: 1950
Detached home for sale in Koutselio, Pamvotida of Ioannina Prefecture for 50.000€ (Listing No W2057). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Pamvotida, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 50sqm with its land size being around 608sqm. Constructed in year 1950, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property features 1 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.rnSecondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys mountain view. This property comes unfurnished with mosaic tiles flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: wooden joinery, garage with a parking spot.rnThe asking price is 50.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W2057.
 • 50.000 €
 • 50 sq.m.
 • 1.000 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
INVESTMENT
37
Undefined

Apartment for sale

Ioannina - Center, Ioannina

 • 170.000 €
 • 168 sq.m.
 • 1.012 €/sq.m.
 • Bedrooms: 4
 • Floor: 1st
 • Year of construction: 1980
Apartment for sale in Center, Ioannina of Ioannina Prefecture for 170.000€ (Listing No W4194). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this property is now available for sale. This apartment is built on the first floor and sized about 168sqm. Constructed in year 1980, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 2 levels and features 4 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom. It also features 2 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnThis property comes unfurnished with wood and marble flooring.rnOther features that the property enjoy, include: central heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, elevator, fireplace, balcony, internal staircase, pestnets.rnThe asking price is 170.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4194.
 • 170.000 €
 • 168 sq.m.
 • 1.012 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
REDUCED
PRICE
45
Undefined

Maisonette for sale

Lazarata, Lefkada

 • 180.000 €
 • 93 sq.m.
 • 1.935 €/sq.m.
 • € 10.000
 • Bedrooms: 3
 • Floor: Ground floor
 • Year of construction: 1955
Maisonette for sale in Sfakiotes, Lefkada of Lefkada Prefecture for 180.000€ (Listing No W4123). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Lefkada, region of Lefkada Prefecture, this property is now available for sale. This maisonette is sized about 93sqm with its land size being around 160sqm. Constructed in year 1955, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property develops on 2 levels and features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and 2 bathrooms.nThis property comes unfurnished with wood flooring.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system, wooden joinery with double glass, fireplace, secure door, garage with a parking spot, balcony, painted walls, internal staircase.nThe asking price is 180.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4123.
 • 180.000 €
 • 93 sq.m.
 • 1.935 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
30
Undefined

Maisonette for sale

Leykas - Center, Lefkada

 • 260.000 €
 • 150 sq.m.
 • 1.733 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floor: 1st
 • Year of construction: 1994
Maisonette for sale in Main town area, Lefkada of Lefkada Prefecture for 260.000€ (Listing No W4196). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Lefkada, region of Lefkada Prefecture, this property is now available for sale. This maisonette is sized about 150sqm. Constructed in year 1994, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 2 levels and features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and 2 bathrooms.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnThis property comes unfurnished with wood flooring.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, secure door, with a parking spot, balcony, painted walls, pestnets.rnThe asking price is 260.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4196.
 • 260.000 €
 • 150 sq.m.
 • 1.733 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
42
Undefined

Detached house for sale

Κipoi, Timfi

 • 190.000 €
 • 230 sq.m.
 • 826 €/sq.m.
 • Bedrooms: 2
 • Floors: 2
 • Year of construction: 1955
Detached home for sale in Kipoi, Timfi of Ioannina Prefecture for 190.000€ (Listing No W4200). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Timfi, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 230sqm with its land size being around 300sqm. Constructed in year 1955, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 2 levels and features 2 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys a great view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes unfurnished with wood flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, garage with 2 parking spots, balcony.rnThe asking price is 190.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4200.
 • 190.000 €
 • 230 sq.m.
 • 826 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
INVESTMENT
25  
Undefined

Villa for sale

Plaka, Vamos

 • 950.000 €
 • 203 sq.m.
 • 4.680 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floors: 2
 • Year of construction: 2012
Villa for sale in Plaka, Vamos of Chania Prefecture for 950.000€ (Listing No W4177). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Vamos, region of Chania Prefecture, this luxurious property is now available for sale. This villa is sized about 203sqm. Constructed in year 2012, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 2 levels and features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and 3 bathrooms.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms.rnView-wise, the property enjoys a great view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes fully furnished with ceramic tiles flooring.rnThe residents of the property can relax in the swimming pool in a lash green garden.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, secure door, garage with 3 parking spots, balcony, painted walls, internal staircase, cable TV, pestnets, alarm.rnThe asking price is 950.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4177.
 • 950.000 €
 • 203 sq.m.
 • 4.680 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
43
Undefined

Residence complex for sale

Τsiflikopoulo, Ioannina

 • 300.000 €
 • 396 sq.m.
 • 758 €/sq.m.
 • Bedrooms: 7
 • Floors: 4
 • Year of construction: 1988
Apartment complex for sale in Tsiflikopoulo, Ioannina of Ioannina Prefecture for 300.000€ (Listing No W4138). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This apartment complex is sized about 396sqm. Constructed in year 1988, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property develops on 4 levels and features 7 bedrooms, 3 living rooms, 3 kitchens, an open kitchen with a living room and 4 bathrooms.nWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has an attic.nView-wise, the property enjoys a great view. This property comes unfurnished with ceramic tiles flooring.nThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, indoor garage with a parking spot, internal staircase.nThe asking price is 300.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4138.
 • 300.000 €
 • 396 sq.m.
 • 758 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
25  
Undefined

Villa for sale

Sivota - Center, Sivota

 • 1.800.000 €
 • 330 sq.m.
 • 5.455 €/sq.m.
 • Bedrooms: 6
 • Floors: 2
 • Year of construction: 2005
Villa for sale in Center, Sivota of Thesprotia for 1.800.000€ (Listing No W4112). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Sivota, region of Thesprotia, this luxurious property is now available for sale. Being a seaview villa, it is built on the first floor and sized about 330sm with its land size being around 6000sm. Constructed in year 2005, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis corner property develops on 2 levels and features 6 bedrooms, 3 living rooms, 3 kitchens and 5 bathrooms.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room, an attic.rnView-wise, the property enjoys sea view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes fully furnished with ceramic tiles flooring.rnThe residents of the property can relax in the swimming pool.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, secure door, garage with 5 parking spots, balcony, painted walls, satellite receiver, internal staircase, cable TV, pestnets, awning.rnThe asking price is 1.800.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4112. You can also use that to search for the property at the website www.greekestate.eurnThe property consists of a villa of one level 150sq.m. and 2 apartments of 75 sq.m. each. There is also a private marina for access from the sea. The property has a panoramic view and there is no neighborhood.
 • 1.800.000 €
 • 330 sq.m.
 • 5.455 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
INVESTMENT
29
Undefined

Apartment for sale

Ioannina - Center, Ioannina

 • 185.000 €
 • 173 sq.m.
 • 1.069 €/sq.m.
 • Bedrooms: 4
 • Floor: 2nd
 • Year of construction: 1980
Apartment for sale in Center, Ioannina of Ioannina Prefecture for 185.000€ (Listing No W4182). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this property is now available for sale. This apartment is built on the second floor and sized about 173sqm. Constructed in year 1980, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property features 4 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom. It also features 1 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnThis property comes with wood and marble flooring.rnOther features that the property enjoy, include: central heating system with petrol, wooden joinery, elevator, fireplace, balcony.rnThe asking price is 185.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4182.
 • 185.000 €
 • 173 sq.m.
 • 1.069 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
INVESTMENT
25
Undefined

Villa for sale

Ligkiades, Perama

 • 700.000 €
 • 340 sq.m.
 • 2.059 €/sq.m.
 • Bedrooms: 6
 • Floors: 3
 • Year of construction: 2005
Villa for sale in Ligkiades, Perama of Ioannina Prefecture for 700.000€ (Listing No W4143). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Perama, region of Ioannina Prefecture, this luxurious property is now available for sale. Being a corner villa, it is sized about 340sm. Constructed in year 2005, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 3 levels and features 6 bedrooms, 2 living rooms, a kitchen and 3 bathrooms. It also features 1 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms.rnView-wise, the property enjoys a great view. This property comes fully furnished with wood flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, garage with 3 parking spots, painted walls, internal staircase, pestnets.rnThe asking price is 700.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4143. You can also use that to search for the property at the website www.greekestate.eu
 • 700.000 €
 • 340 sq.m.
 • 2.059 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
24
Undefined

Maisonette for sale

Κardamitsia, Ioannina

 • 295.000 €
 • 301 sq.m.
 • 980 €/sq.m.
 • Bedrooms: 6
 • Floor: Ground floor
 • Year of construction: 2005
Maisonette for sale in Kardamitsia, Ioannina of Ioannina Prefecture for 295.000€ (Listing No W4188). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Ioannina, region of Ioannina Prefecture, this luxurious property is now available for sale. Being a corner maisonette, it is sized about 301sqm. Constructed in year 2005, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 4 levels and features 6 bedrooms, 2 living rooms, 2 kitchens and 3 bathrooms. It also features 1 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnView-wise, the property enjoys mountain view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes with wood and tile flooring.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with gas, aluminium joinery with double glass, fireplace, secure door, garage with 3 parking spots, balcony, painted walls, internal staircase, pestnets.rnThe asking price is 295.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4188.
 • 295.000 €
 • 301 sq.m.
 • 980 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
REDUCED
PRICE
24
Undefined

Residence complex for sale

Bounoplagia, Pasarona

 • 200.000 €
 • 164 sq.m.
 • 1.220 €/sq.m.
 • € 10.000
 • Bedrooms: 4
 • Floors: 3
 • Year of construction: 2000
Apartment complex for sale in Vounoplagia, Passarona of Ioannina Prefecture for 200.000€ (Listing No W4128). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Passarona, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This apartment complex is sized about 164sqm with its land size being around 300sqm. Constructed in year 2000, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.nThis property develops on 3 levels and features 4 bedrooms, 3 living rooms, 3 kitchens and 3 bathrooms.nWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.nThis property comes with ceramic tiles flooring.nOther features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, indoor garage with a parking spot, balcony, painted walls, internal staircase, pestnets, awning.nThe asking price is 200.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4128.
 • 200.000 €
 • 164 sq.m.
 • 1.220 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
24
Undefined

Detached house for sale

Platanos, Pamvotida

 • 165.000 €
 • 231 sq.m.
 • 714 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floors: 3
 • Year of construction: Under construction
Detached home for sale in Platanos, Pamvotida of Ioannina Prefecture for 165.000€ (Listing No W4189). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Pamvotida, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 231sqm with its land size being around 2850sqm. Altough the building is under construction, it is expected to be finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.rnThis property develops on 3 levels and features 3 bedrooms, a living room, a kitchen and a bathroom. It also features 2 wc in total.rnWalking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.rnThe residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.rnOther features that the property enjoy, include: synthetic joinery with double glass, secure door, garage with 2 parking spots.rnThe asking price is 165.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4189.
 • 165.000 €
 • 231 sq.m.
 • 714 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
21
Undefined

Detached house for sale

Pogoniani - Center, Pogoniani

 • 150.000 €
 • 178 sq.m.
 • 843 €/sq.m.
 • Bedrooms: 3
 • Floors: 3
 • Year of construction: 2009
Detached home for sale in Center, Pogoniani of Ioannina Prefecture for 150.000€ (Listing No W4139). Another property brought to you by GreekEstate.eu. Located in the administrative area of Pogoniani, region of Ioannina Prefecture, this corner property is now available for sale. This detached home is sized about 178sm with its land size being around 387sm. Constructed in year 2009, the building was finished on the highest standards of the Market which can be seen through the available photos accompanying the listing.This property develops on 3 levels and features 3 bedrooms, an open kitchen with a living room and a bathroom. It also features 1 wc in total.Walking through the property someone can feel the spacious sitting room while yet being able to envision any possible changes within rooms. Secondary and supplementary rooms are also a bonus for the property as it has a storage room.View-wise, the property enjoys mountain view. Sitting on the balconies you can enjoy the spectacular views at your own comfort. This property comes fully furnished with ceramic tiles flooring.The residents of the property can enjoy the lash green garden that is included in the property.n Other features that the property enjoy, include: autonomous heating system with petrol, aluminium joinery with double glass, fireplace, secure door, with 2 parking spots, balcony, painted walls, internal staircase, pestnets, awning.n The asking price is 150.000€. For avoiding inconvenience, please use the following reference number when contacting us referring to the above property: Listing No = W4139. You can also use that to search for the property at the website www.greekestate.eu
 • 150.000 €
 • 178 sq.m.
 • 843 €/sq.m.
Last update 02.04.2023
Hide
Save
Save the search and be informed about new properties as soon as they are published!
1-40 from 69 results