Λύσεις για να φυλάξεις τα μπουφάν στην είσοδο του σπιτιού.

Λύσεις για να φυλάξεις τα μπουφάν στην είσοδο του σπιτιού.
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 14:44

Τέλος στα πεταμένα μπουφάν αριστερά και δεξιά στο σπίτι. Ένα πρόβλημα που διογκώνεται όταν υπάρχουν καλεσμένοι, όπου αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιούμε το κρεββάτι του σπιτιού για την φύλαξη των πανωφοριών.

Ιδανικά, το πρόβλημα λύνεται απλά όταν υπάρχει στο χώρο του σπιτιού κάποια εσοχή. Εκεί μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάποιος σωλήνας οριζόντια από τοίχο σε τοίχο, είτε ένας σωλήνας βιδωμένος στο ταβάνι ( φτάνει να έχει το κατάλληλο ύψος). Εξωτερικά της εσοχής μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάποια κουρτίνα, είτε ένα απλό στόρι ( υπάρχουν στο εμπόριο πολλές αποχρώσεις), για να ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού.

Photo by Pexels from PixabayΜία ακόμα έξυπνη λύση προκειμένου να μην φαίνονται τα κρεμαστά πανωφόρια της εσοχής είναι να τοποθετηθεί μπροστά ένα παραβάν ανάλογου μεγέθους. Υπάρχουν δεκάδες είδη παραβάν, ξύλινα, μπαμπού, με τζάμι αμμοβολής, απομίμηση παντζουριού, με ράφια, ζωγραφισμένα, υφασμάτινα κ.α. Αν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα , η εσοχή μπορεί να μετατραπεί σε ντουλάπα με τζάμι αμμοβολής ή με καθρέφτες.

Βέβαια υπάρχει και η λύση του παραδοσιακού καλόγερου. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια στο εμπόριο υπάρχουν και πολλά είδη και ποιότητες καλογέρων για να ταιριάζουν σε κάθε ύφος σπιτιού.

Άλλη λύση επίσης εύκολη είναι οι κρεμάστρες τοίχου που βγαίνουν σε πολλά σχέδια, είτε όλες μαζί ενωμένες, είτε σε κομμάτια ξεχωριστά.


(Το ανωτέρω κείμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του NeoAkinito.gr και συνεπώς δεν επιτρέπεται η εν όλω ή η εν μέρει αντιγραφή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, εμπορική εκμετάλλευση με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου).

Φωτογραφίες

Λύσεις για να φυλάξεις τα μπουφάν στην είσοδο του σπιτιού.

Διαβάστε επίσης

Top