48 Ώρες Κτηματομεσιτικό Γραφείο

Κουντουριώτου 23 - 25, Χίος Δ. Χίου (Ν. Χίου)

3 δημοσιευμένα ακίνητα
 • Ξυντάρης Μάριος

Αναλυτική παρουσίαση

Το κτηματομεσιτικό γραφείο 48ΩΡΕΣ ιδρύθηκε το 1994 και από την ημέρα της έναρξης των δραστηριοτήτων του μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο των πάσης φύσεως συναλλαγών ακινήτων (αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις, εκτιμήσεις, διαχείριση κάθε είδους ακίνητης περιουσίας), καθώς και στον τομέα των κατασκευών (οικοδομήσεις, αναπαλαιώσεις, αντιπαροχές).

Σήμερα που η αβεβαιότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εποχής που διανύουμε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ακίνητο που σας ταιριάζει, μέσα απο τη μεγάλη γκάμα ακινήτων που διαθέτει το γραφείο μας, σε επικαιροποιημένες τιμές, καθως και να σας υποδείξουμε τις κατάλληλες ενέργειες για άμεση & ασφαλή πώληση του ακινήτου που διαθέτετε.

Το γραφείο διατηρεί συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Τράπεζες για χορήγηση στεγαστικών δανείων. Η σχέση αξιοπιστίας που έχουμε οικοδομήσει με τις τράπεζες, προσφέρει στους πελάτες μας την δυνατότητα διαπραγμάτευσης ευνοϊκότερων όρων και σε επέκταση την δυνατότητα επιλογής της πλέον συμφέρουσας λύσης χρηματοδότησης.

Η συνέπεια και η υπευθυνότητα που μας διακρίνει σ' αυτά τα είκοσιέξι χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, μας έχουν κατατάξει στην κορυφή και όχι άδικα, καθώς το όνομά μας έχει συνδεθεί με την ειλικρινή, ποιοτική και αποδοτική συνεργασία σε κάθε δραστηριότητά μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Διατίθενται διαμερίσματα με ημερήσια ή μηνιαία μίσθωση!

Διαχείριση Ακινήτων

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την διαχείρηση του ακινήτου σας, με συνέπεια και αξιοπιστία, για να παραμείνει η περιουσία σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με συνεχή επίβλεψη και ενημέρωση.
Η ξεκάθαρη και ειλικρινής σχέση μας με τους πελάτες είναι αποδεδειγμένη μετά από δεκαέξι χρόνια επιτυχημένης εργασίας στο χώρο των ακινήτων, της διαχείρισης και της συντήρησής τους.


Εκτιμήσεις Ακινήτων

Η εκτίμηση ακινήτων είναι μια δραστηριότητα που απαιτεί εμπειρία, γνώση του αντικειμένου και προπαντός ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, ώστε το αποτέλεσμα να μην αδικεί κανένα.
Η υπευθυνότητα που επιδεικνύουμε στα χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας, έχει αποδείξει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των εκτιμήσεών μας χωρίς προσωπικούς επηρεασμούς, με μοναδικό γνώμονα την πραγματική αξία του ακινήτου.

Δείγμα η συνεργασία μας με τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στο κομμάτι των εκτιμήσεων.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

 • Αγοραπωλησίες
 • Mισθώσεις και αντιπαροχές ακινήτων
 • Κατασκευαστική εταιρία
 • Εκτιμήσεις ακίνητης περιουσίας
 • Έκδοση δανείων
 • Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων
 • Ανακαινίσεις
 • Ασφάλειες ακινήτων
 • Νομικές συμβουλές από Δικηγόρους και συμβολαιογράφους
 • 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Βασικά χαρακτηριστικά

Υπνοδωμάτια

Όροφος

Μπάνια

Έτος κατασκευής

Τύπος θέρμανσης

Μέσο θέρμανσης

Κουφώματα

Πατώματα

Ενεργειακή κλάση

Ευρυζωνικότητα

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Λοιπά χαρακτηριστικά

Ειδικά χαρακτηριστικά

Φίλτρα

Γαλάτσι

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse ac est in leo pellentesque vehicula.

Δείτε την περιοχή
Γαλάτσι
Γαλάτσι
Γαλάτσι

Cras iaculis vitae tortor ut aliquet. Pellentesque dignissim leo nec enim convallis porta. Nam blandit, dui non porttitor mollis.

Δείτε την περιοχή
Γαλάτσι
Γαλάτσι
Γλυφάδα
Γλυφάδα
Κηφισιά
Κηφισιά
Γλυφάδα
Γλυφάδα
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
25
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Χίος - Κέντρο, Χίος

 • 225.000 €
 • 71 τ.μ.
 • 3.169 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Επίπεδα: 1
 • Έτος κατασκευής: 2004
Κωδ:5299 Μόλις 2,5 χλμ από την πόλη της Χίου, πωλείται μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 71,45 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 3.377,97 τ.μ. κατασκευής του 2004. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας – καθιστικού και δύο μπάνια. Διαθέτει δύο κλιματιστικά, τζάκι, αναμονές για εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης πετρελαίου, ημιυπαίθριους χώρους επιφάνειας 20,24 τ.μ., βεράντες επιφάνειας 14,63 τ.μ. με πέργκολα και ανοιχτές θέσεις στάθμευσης. Το οικόπεδο διαθέτει περίφραξη με λιθόκτιστο τοιχίο ύψους 0,80 μέτρων, ελαιόδεντρα, πρόσοψη 63,56 μέτρα σε επαρχιακή οδό και 128,55 τ.μ. υπολειπόμενο δόμησης. Είναι διαμπερές, φωτεινό, προσόψεως, με άνετους και λειτουργικούς χώρους. Αποτελεί ιδανική επιλογή ακινήτου είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για εξοχική κατοικία. ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
 • 225.000 €
 • 71 τ.μ.
 • 3.169 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 14.11.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΝΕΟΔΜΗΤΟ
6
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Βροντάδος, Ομηρούπολη

 • 420.000 €
 • 145 τ.μ.
 • 2.897 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Επίπεδα: 1
 • Έτος κατασκευής: 2022
Κωδ:5120 Στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, πωλείται, ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μονοκατοικία υπό κατασκευή, μοντέρνου σχεδιασμού, συνολικής επιφάνειας 144,56 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 300 τ.μ. Το ακίνητο αποτελεί μία από τις τρεις κατοικίες του συγκροτήματος κατοικιών, το οποίο κατασκευάζεται στην περιοχή της Δασκαλόπετρας . Πρόκειται για μια περιοχή που βρίσκεται 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, δίπλα στη θάλασσα, σε προνομιακή θέση, καθώς σε περίμετρο λίγων μέτρων βρίσκεται η ομώνυμη παραλία, το γραφικό λιμανάκι, ο αρχαιολογικός χώρος της πέτρας του Ομήρου με απρόσκοπτη θέα προς τα μικρασιατικά παράλια. Αυτή η ευρύχωρη κατοικία, διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υποδομές και αναπτύσσεται σε 1 επίπεδο το οποίο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα είναι master room με βεστιάριο και WC), μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνα – σαλόνι – τραπεζαρία, που παρέχει την απαραίτητη άνεση και στυλ και το κυρίως λουτρό. Διαθέτει περιβάλλοντα χώρο που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα σε βουνό και θάλασσα και ημιυπαίθριο χώρο στάθμευσης. Μοναδικά χαρακτηριστικά ακινήτου: Ενεργειακή κλάση Α, Εξωτερικό BBQ, Ενεργειακό τζάκι, Αντλία Θερμότητας για ψύξη – θέρμανση, Ηλιακό συλλέκτη για νερό χρήσης, Σύστημα συναγερμού, Ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς, Έξυπνα συστήματα αυτοματισμών ελέγχου Η/Μ εγκαταστάσεων (Smart home). Πρόκειται για ένα μοντέρνο και ευρύχωρο χώρο διαμονής που αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση είτε για παραθεριστική κατοικία. ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
 • 420.000 €
 • 145 τ.μ.
 • 2.897 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 23.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΝΕΟΔΜΗΤΟ
7
Απροσδιόριστο

Μεζονέτα προς πώληση

Βροντάδος, Ομηρούπολη

 • 415.000 €
 • 150 τ.μ.
 • 2.767 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος:
 • Έτος κατασκευής: 2022
Κωδ:5119 Στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, πωλείται, ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, Μεζονέτα υπό κατασκευή, μοντέρνου σχεδιασμού, Μεζονέτα, συνολικής επιφάνειας 150,54 τ.μ. σε Οικόπεδο έκτασης 300 τ.μ. Το ακίνητο αποτελεί μία από τις τρεις κατοικίες του συγκροτήματος κατοικιών, το οποίο κατασκευάζεται στην περιοχή της Δασκαλόπετρας. Πρόκειται για μια περιοχή που βρίσκεται 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου, δίπλα στη θάλασσα, σε προνομιακή θέση, καθώς σε περίμετρο λίγων μέτρων βρίσκεται η ομώνυμη παραλία, το γραφικό λιμανάκι, ο αρχαιολογικός χώρος της πέτρας του Ομήρου με απρόσκοπτη θέα προς τα μικρασιατικά παράλια. Αυτή η ευρύχωρη κατοικία, διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υποδομές και αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα. Το επίπεδο του ισογείου, επιφάνειας 79,04 τ.μ., αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα μπορεί να γίνει master room), το κυρίως λουτρό, εσωτερική αποθήκη (η οποία μπορεί να μετατραπεί σε λουτρό) και το κλιμακοστάσιο. Το επίπεδο του ορόφου, επιφάνειας 71,50τ.μ., αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνα – σαλόνι – τραπεζαρία, που παρέχει την απαραίτητη άνεση και στυλ και το wc επισκεπτών. Διαθέτει ημιυπαίθριους χώρους συνολικής επιφάνειας 22,82 τ.μ., που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα σε βουνό και θάλασσα, ημιυπαίθριο χώρο στάθμευσης 36,92 τ.μ. και εξωτερική αποθήκη 7,80 τ.μ. Μοναδικά χαρακτηριστικά ακινήτου: Ενεργειακή κλάση Α, Εξωτερικό BBQ, Ενεργειακό τζάκι, Αντλία Θερμότητας για ψύξη – θέρμανση, Ηλιακό συλλέκτη για νερό χρήσης, Σύστημα συναγερμού, Ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς, Έξυπνα συστήματα αυτοματισμών ελέγχου Η/Μ εγκαταστάσεων (Smart home). Πρόκειται για ένα μοντέρνο και ευρύχωρο χώρο διαμονής που αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση είτε για παραθεριστική κατοικία. ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
 • 415.000 €
 • 150 τ.μ.
 • 2.767 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 23.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
Αποθηκεύστε την αναζήτηση και ενημερωθείτε για να νέα ακίνητα μόλις αυτά δημοσιευθούν!
1-3 από 3 αποτελέσματα

Top