GreekEstate

Σουλίου 31 Δ. Ιωαννιτών (Ν. Ιωαννίνων)

163 δημοσιευμένα ακίνητα
 • Μαντζούκας Στέφανος
 • Νάκος Μιχαήλ

Αναλυτική παρουσίαση

«Δημιουργώντας αξία για τους πελάτες μας»Φιλοσοφία

Ο πυρήνας της εταιρείας μας συγκροτείται από μία ευδιάκριτη και πετυχημένη φιλοσοφία που καθορίζει τις αξίες και την κουλτούρα μας:
Να είμαστε μια κορυφαία εταιρεία, διατηρώντας παράλληλα υψηλές προδιαγραφές και προσωπικές αξίες, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας με σεβασμό και εχεμύθεια.
Να είμαστε μια πηγή κερδοφορίας και εμπιστοσύνης, παρέχοντας υπηρεσίες και συμβουλές πάνω στην ανάπτυξη και διαχείριση των ακινήτων που θα ωφελήσουν τους πελάτες μας.
Να είμαστε ανθεκτικοί στο χρόνο, στηριζόμενοι σε γερά θεμέλια που δεν επηρεάζονται από τα σκαμπανεβάσματα της οικονομίας.

Αυτές οι αρχές διαποτίζουν την δέσμευση μας για ποιότητα και αξιοπιστία, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη φύση των συνεργασιών μας και των σχέσεων που χτίζουμε με τους πελάτες μας.

Υπηρεσίες μας

Μεσιτικές υπηρεσίες ενοικίασης και πώλησης σε όλο το εύρος των ακινήτων από γκαρσονιέρες ως πολυτελής βίλες ή ξενοδοχεία. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να ενοικιάσουμε το ακίνητο σας, να βρούμε το σπίτι των ονείρων σας, να βοηθήσουμε στην δημιουργία της επιχείρησης σας ή να σας κατευθύνουμε σωστά στην επένδυση των χρημάτων σας με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

Οι γνώσεις μας και η πολύτιμη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας, μας επιτρέπουν να ολοκληρώσουμε τις πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες της μεταβίβασης ή ενοικίασης ενός ακινήτου γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς άγχος.
Βασιστείτε στην εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας για την αντικειμενική εκτίμηση της αξίας του ακινήτου καθώς και τη σωστή και δίκαιη διαπραγμάτευση ώστε να πετύχουμε την χρυσή τομή σε κάθε συναλλαγή.

Παρέχουμε τεχνικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τον τεχνικό έλεγχο, την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και ηλεκτρολογικών σχεδίων, την τακτοποίηση αυθαιρεσιών ή έκδοση οικοδομικών αδειών και τέλος με την ολοκληρωμένη σύνταξη της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου που αποτελεί πλέον απαραίτητο κριτήριο στη μεταβίβαση ακινήτων.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι λόγω των περιορισμένων κεφαλαίων, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την ανακατασκευή και ανακαίνιση παλαιών ακινήτων, η GreekEstate.eu προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα ανακαίνισης με εγγυημένη ποιότητα κατασκευής.
Δίνουμε τεχνικά άρτιες λύσεις που αναβαθμίζουν αισθητικά και ενεργειακά το ακίνητο σας, παρέχοντας του προστιθέμενη αξία και κάνοντας το ελκυστικό είτε επιλέξετε επενδυτικά ακίνητα προς ενοικίαση είτε διαθέτεται ακίνητο για ιδιοκατοίκηση.

Βοηθητικές υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα και ωφελούν ποικιλοτρόπως την τσέπη σας. Μέσα από τις παράλληλες δραστηριότητες των ιδρυτών της εταιρείας και των συμφωνιών που έχουν εξασφαλίσει, προσφέρουμε στους πελάτες μας πολλαπλές υπηρεσίες που πραγματοποιούμε εύκολα και ξεκούραστα από το χώρο μας.

Μερικές από αυτές είναι:

1) Δυνατότητα δανειοδοτήσεων μέσω τραπεζών με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς,
2) Μεταφορές χρημάτων από και προς το εξωτερικό με εξασφαλισμένες μεθόδους
3) Ασφαλιστικές καλύψεις σε συνεργασία με τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες στην ασφαλιστική αγορά,
4) Νομική κάλυψη για εξασφάλιση απο μη είσπραξη ενοικίων,
5) Ιδιωτικό πάροχο ρεύματος για οικονομία έως και 45% στην τιμή της κιλοβατώρας &δωρεάν μελέτη και υλοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών για την έως και μηδενική κατανάλωση ρεύματος μέσα απο το πρόγραμμα του NetMetering κ.α.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη εγγυημένη παροχή υπηρεσιών για το ακίνητο σας μέσα από το γραφείο μας, παρέχοντας όλες τις δυνατές λύσεις που προσφέρει η αγορά ώστε να διασφαλίσετε το χάσιμο χρόνου της αναζήτησης και του άγχους της σωστής επιλογής από την πλευρά σας.
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο πρόγραμμα χορήγησης Golden Visa. Απευθύνεται σε κατοίκους τρίτων χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης που μπορούν να αποκτήσουν Ελληνική Βίζα για τους ίδιους και την οικογένεια τους με την αγορά ακινήτου αξίας άνω των 250.000€ εντός της ελληνικής επικράτειας.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην αγγλική εκδοχή της παρούσας σελίδας.

Περιοχές Δραστηριότητας

Η έδρα του γραφείου μας βρίσκεται στα Ιωάννινα, μία πόλη με μεγάλη ανάπτυξη και τουρισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, που προσφέρει πολλές επιλογές για επένδυση σε ακίνητα. Η πόλη παρουσιάζει υψηλή ζήτηση για φοιτητική στέγη σε γκαρσονιέρες και δυάρια αλλά και από νέους ανθρώπους που αναζητούν, ανάμεσα στα νεόδμητα ή μεταχειρισμένα διαμερίσματα και μονοκατοικίες, το σπίτι που θα κάνουν το ξεκίνημα της δικής τους οικογένειας.

Επίσης δραστηριοποιούμαστε στα παράλια της Ηπείρου όπως Πάργα, Σύβοτα, Πέρδικα, Πρέβεζα και στα νησιά του βόρειου Ιονίου όπως Κέρκυρα, Παξοί και Λευκάδα.
Τα μέρη αυτά αποτελούν πόλο έλξης πολλών ξένων και εγχώριων επενδυτών στον τομέα του τουρισμού αλλά και ιδιωτών που μαγεύονται από τις ομορφιές των τοπίων και αναζητούν την ιδανική εξοχική κατοικία. Μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρείτε σε παραθαλάσσια οικόπεδα, πολυτελής βίλες με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, τουριστικά καταλύματα αλλά και μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Η κατασκευή των νέων οδικών αξόνων και λιμανιών και η αναβάθμιση των αεροδρομίων της περιοχής αναμένεται να εκτινάξουν τους ρυθμούς ανάπτυξης στο real estate. Σπουδαίο χαρτοφυλάκιο με ακίνητα διαθέτουμε επίσης στην Αθήνα καθώς η πρωτεύουσα της χώρας δεν παύει να διαθέτει μεγάλες ευκαιρίες και να προσελκύει ενδιαφερόμενους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το δίκτυο συνεργατών μας επικεντρώνεται στην εύρεση εμπορικών κτιρίων, αποθηκευτικών χώρων κατάλληλους για logistics, ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο, διαμερίσματα σε περιοχές με αυξημένη ζήτηση και μεζονέτες ή μονοκατοικίες στα Βόρεια και Νότια προάστια. Επίσης αναλαμβάνουμε επιλεγμένα ακίνητα και σε άλλες περιοχές όταν διαθέτουν τα απαραίτητα κριτήρια για το πελατολόγιο μας.

Η Ομάδα μας

Οι ιδρυτές της GreekEstate.eu διαγράφουν μια μακρόχρονη και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία γύρω από τα ακίνητα, ο καθένας σε διαφορετικούς τομείς αλλά με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους πάνω στο αντικείμενο του Real Estate. Η επαγγελματική τους προσήλωση τους έφερε κοντά το 2015 και οι προσωπικές εμπειρίες και γνώσεις του καθενός πάνω σε διαφορετικά θέματα δημιούργησαν ενα ιδανικό πάντρεμα που συνετέλεσε στην γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας στον χώρο.

Μιχάλης Νάκος
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και εκτιμητής ακινήτων-μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος. Διαθέτει εμπειρία στις εκτιμήσεις ακινήτων καθώς και στην ανακαίνιση και βέλτιστη αξιοποίηση τους. Με την ιδιότητα του ως ενεργειακός επιθεωρητής δίνει έμφαση σε λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. Παράλληλα εξασφαλίζει στο πελατολόγιο μας τον αρχικό τεχνικό έλεγχο για την αποφυγή κακοτοπιών στην διαδικασία της μεταβίβασης.

Στέφανος Μαντζούκας
Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων και Τραπεζικός/Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής. Έχει συμβάλλει στην δανειοδότηση πολλών ακινήτων και στην δημιουργία υγειών επιχειρηματικών σχημάτων. Διαθέτει βαθιά γνώση σε οικονομικά και νομικά θέματα που αφορούν την μεταφορά κεφαλαίων, μεταβίβαση ακινήτων και φορολογία παρέχοντας προστασία των χρημάτων των πελατών μας από τις παγίδες που μπορεί να κρύβει το ελληνικό φορολογικό σύστημα.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

 • Αγοραπωλησίες
 • Mισθώσεις και αντιπαροχές ακινήτων
 • Κατασκευαστική εταιρία
 • Εκτιμήσεις ακίνητης περιουσίας
 • Έκδοση δανείων
 • Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων
 • Ανακαινίσεις
 • Ασφάλειες ακινήτων
 • Νομικές συμβουλές από Δικηγόρους και συμβολαιογράφους
 • 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Βασικά χαρακτηριστικά

Υπνοδωμάτια

Όροφος

Μπάνια

Έτος κατασκευής

Τύπος θέρμανσης

Μέσο θέρμανσης

Κουφώματα

Πατώματα

Ενεργειακή κλάση

Ευρυζωνικότητα

Εσωτερικά χαρακτηριστικά

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

Λοιπά χαρακτηριστικά

Ειδικά χαρακτηριστικά

Φίλτρα

Γαλάτσι

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse ac est in leo pellentesque vehicula.

Δείτε την περιοχή
Γαλάτσι
Γαλάτσι
Γαλάτσι

Cras iaculis vitae tortor ut aliquet. Pellentesque dignissim leo nec enim convallis porta. Nam blandit, dui non porttitor mollis.

Δείτε την περιοχή
Γαλάτσι
Γαλάτσι
Γλυφάδα
Γλυφάδα
Κηφισιά
Κηφισιά
Γλυφάδα
Γλυφάδα
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
Μαρούσι
16

Διαμέρισμα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 120.000 €
 • 103 τ.μ.
 • 1.165 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Όροφος: Ισόγειο
 • Έτος κατασκευής: 1965
Ιωάννινα, Λιμνοπούλα: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 103τ.μ. σε ισόγειο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1965 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από μάρμαρο, νυχτερινό ρεύμα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 120.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W3102
 • 120.000 €
 • 103 τ.μ.
 • 1.165 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
30
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Μύτικας, Πρέβεζα

 • 1.210.000 €
 • 300 τ.μ.
 • 4.033 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 5
 • Επίπεδα: 3
 • Έτος κατασκευής: 2004
Πρέβεζα, Μύτικας: Πωλείται μερικώς ανακαινισμένη διαμπερής γωνιακή Μονοκατοικία 300τ.μ. σε 980τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας, προσόψεως 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 1 σαλόνι, αποθήκη και 4 μπάνια. Είναι πλήρως επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2004, βαμμένη και διαθέτει θέα στη θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, 3 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα.Επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 1.210.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4124
 • 1.210.000 €
 • 300 τ.μ.
 • 4.033 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
30
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Άγιος Νικόλαος (Ανακτόριο), Ανακτόριο

 • 500.000 €
 • 216 τ.μ.
 • 2.315 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 5
 • Επίπεδα: 2
 • Έτος κατασκευής: 2006
Ανακτόριο, Άγιος Νικόλαος: Πωλείται μερικώς ανακαινισμένη διαμπερής Μονοκατοικία 216τ.μ. σε 4000τ.μ. οικόπεδο προσόψεως 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, Κήπο, εσωτερική αποθήκη, 5 μπάνια και 1 WC. Είναι πλήρως επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2006, βαμμένη και διαθέτει θέα στη θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:ΙΣΟΓΕΙΟ 86 ΤΜ (ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙ,ΚΟΥΖΙΝΑ,2 Υ/Δ ΚΑΙ 1 ΜΠΑΝΙΟ)1ος ΟΡΟΦΟΣ 130 ΤΜ (ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΣΑΛΟΝΙ ,ΚΟΥΖΙΝΑ ,3 Υ/Δ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΙΟ,1 WC Είναι ιδανική για οικογένειες χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 500.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4071
 • 500.000 €
 • 216 τ.μ.
 • 2.315 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
45
Απροσδιόριστο

Μεζονέτα προς πώληση

Λαζαράτα, Λευκάδα

 • 190.000 €
 • 93 τ.μ.
 • 2.043 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος: Ισόγειο
 • Έτος κατασκευής: 1955
Λευκάδα, Σφακιώτες: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη διαμπερής Μεζονέτα 93τ.μ. σε 160τ.μ. οικόπεδο προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 1955, βαμμένη και διαθέτει πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Ζ, δάπεδα από ξύλο, τζάκι. Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 190.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4123
 • 190.000 €
 • 93 τ.μ.
 • 2.043 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
32
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Γαβρισιοί, Εκάλη

 • 75.000 €
 • 255 τ.μ.
 • 294 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Επίπεδα: 3
 • Έτος κατασκευής: 1983
Εκάλη, Γαβρισιοί: Πωλείται ανακαινισμένη διαμπερής γωνιακή Μονοκατοικία 255τ.μ. σε 324τ.μ. οικόπεδο προσόψεως 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 2 σαλόνια, Κήπο, αποθήκη, 2 μπάνια και 1 WC. Είναι με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 1983, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, τζάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Ημιτελές Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 75.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4063
 • 75.000 €
 • 255 τ.μ.
 • 294 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΜΕΙΩΜΕΝΗ
ΤΙΜΗ
28
Απροσδιόριστο

Μεζονέτα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 240.000 €
 • 172 τ.μ.
 • 1.395 €/τ.μ.
 • € 55.000
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος: Ισόγειο
 • Έτος κατασκευής: 2011
Ιωάννινα, Κέντρο: Πωλείται διαμπερής γωνιακή Μεζονέτα 172τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 4 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη, μπάνιο και 1 WC. Είναι επιπλωμένη, κατασκευασμένη το 2011, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, 2 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:ΥΠΟΓΕΙΟ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΙΣΟΓΕΙΟ: ΣΑΛΟΝΙ , ΚΟΥΖΙΝΑ, & WC1ος ΟΡΟΦΟΣ - 3 ΥΔ & ΜΠΑΝΙΟ2ος ΟΡΟΦΟΣ - ΣΟΦΙΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 240.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4137
 • 240.000 €
 • 172 τ.μ.
 • 1.395 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ
25  
Απροσδιόριστο

Βίλα προς πώληση

Πλάκα, Βάμος

 • 950.000 €
 • 203 τ.μ.
 • 4.680 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Επίπεδα: 2
 • Έτος κατασκευής: 2012
Βάμος, Πλάκα: Πωλείται νεόδμητη διαμπερής Βίλα 203τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, και 3 μπάνια. Είναι πλήρως επιπλωμένη, κατασκευασμένη το 2012, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, πισίνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, 3 θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση B, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες, συναγερμό, καλωδιακή τηλεόραση, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 950.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4177
 • 950.000 €
 • 203 τ.μ.
 • 4.680 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
43
Απροσδιόριστο

Συγκρότημα κατοικιών προς πώληση

Τσιφλικόπουλο, Ιωάννινα

 • 300.000 €
 • 396 τ.μ.
 • 758 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 7
 • Επίπεδα: 4
 • Έτος κατασκευής: 1988
Ιωάννινα, Τσιφλικόπουλο: Πωλείται ανακαινισμένο διαμπερές γωνιακό Συγκρότημα διαμερισμάτων 396τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 4 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, 3 κουζίνες, 3 σαλόνια, Κήπο, και 4 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1988 και διαθέτει ωραία θέα, σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, εσωτερική θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:ΥΠΟΓΕΙΟ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ ΔΥΑΡΙ 56Τ.Μ.ΙΣΟΓΕΙΟ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 116Τ.Μ ΜΕ ΣΑΛΟΝΙ,ΚΟΥΖΙΝΑ,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,2Υ/Δ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ1ος ΟΡΟΦΟΣ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 116Τ.Μ ΜΕ ΣΑΛΟΝΙ,ΚΟΥΖΙΝΑ,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,2Υ/Δ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ2ος ΟΡΟΦΟΣ - ΣΟΦΙΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 106Τ.Μ. ΜΕ ΣΑΛΟΝΙ,ΚΟΥΖΙΝΑ,2 Υ/Δ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ. Τιμή 300.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4138
 • 300.000 €
 • 396 τ.μ.
 • 758 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
25  
Απροσδιόριστο

Βίλα προς πώληση

Σύβοτα - Κέντρο, Σύβοτα

 • 1.800.000 €
 • 330 τ.μ.
 • 5.455 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 6
 • Επίπεδα: 2
 • Έτος κατασκευής: 2005
Σύβοτα, Κέντρο: Πωλείται ανακαινισμένη διαμπερής γωνιακή Βίλα 330τ.μ. σε 6000τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας, προσόψεως στον 1ο όροφο 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 3 κουζίνες, 3 σαλόνια, αποθήκη και 5 μπάνια. Είναι πλήρως επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2005, βαμμένη και διαθέτει θέα στη θάλασσα, πισίνα, σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 5 θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, τέντες, σίτες, καλωδιακή τηλεόραση, δορυφορική κεραία. Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 1.800.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4112rnΤο ακίνητο αποτελείται από μια βίλλα ενός επιπέδου 150τ.μ. και 2 διαμερίσματα 75τ.μ. το καθένα. Επίσης υπάρχει ιδιωτική μαρίνα για πρόσβαση από την θάλασσά. Το ακίνητο έχει πανοραμική θέα και δεν υπάρχει γειτνίαση.  
 • 1.800.000 €
 • 330 τ.μ.
 • 5.455 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
37
Απροσδιόριστο

Συγκρότημα κατοικιών προς πώληση

Τσιφλικόπουλο, Ιωάννινα

 • 140.000 €
 • 295 τ.μ.
 • 475 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 6
 • Επίπεδα: 3
 • Έτος κατασκευής: 1990
Ιωάννινα, Τσιφλικόπουλο: Πωλείται Συγκρότημα διαμερισμάτων 295τ.μ. σε 300τ.μ. οικόπεδο προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 3 κουζίνες, 3 σαλόνια, και 3 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1990 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι, σίτες. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:ΙΣΟΓΕΙΟ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100Τ.Μ.1ος ΟΡΟΦΟΣ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100Τ.Μ.2ος ΟΡΟΦΟΣ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΣΟΦΙΤΑ 95Τ.Μ. Είναι ιδανικό για οικογένειες χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 140.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4121
 • 140.000 €
 • 295 τ.μ.
 • 475 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
29
Απροσδιόριστο

Διαμέρισμα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 190.000 €
 • 103 τ.μ.
 • 1.845 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος: 4ος
 • Έτος κατασκευής: 1970
Ιωάννινα, Κέντρο: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο Διαμέρισμα 103τ.μ. στον 4ο όροφο με ασανσέρ με κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1970, βαμμένο και διαθέτει θέα στο βουνό, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 190.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4178
 • 190.000 €
 • 103 τ.μ.
 • 1.845 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
26
Απροσδιόριστο

Συγκρότημα κατοικιών προς πώληση

Ανατολή - Κέντρο, Ανατολή

 • 155.000 €
 • 186 τ.μ.
 • 833 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 4
 • Επίπεδα: 2
 • Έτος κατασκευής: 1990
Ανατολή, Κέντρο: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Συγκρότημα διαμερισμάτων 186τ.μ. σε ισόγειο 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, Κήπο, αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι πλήρως επιπλωμένο, κατασκευασμένο το 1990, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Η αγγελία αφορά 2 οροφοδιαμερίσματα 101τ.μ. επιφάνειας και 85τ.μ. το κάθε ένα. Το ε΄να διαμέρισμα είναι Ημιυπόγειο(101τ.μ.) και το άλλο είναι υπερυψωμένο Ισόγειο(85τ.μ.). Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 155.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4167
 • 155.000 €
 • 186 τ.μ.
 • 833 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
25
Απροσδιόριστο

Μεζονέτα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 350.000 €
 • 250 τ.μ.
 • 1.400 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 4
 • Όροφος: 4ος
 • Έτος κατασκευής: 2000
Ιωάννινα, Κέντρο: Πωλείται διαμπερής Μεζονέτα 250τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως στον 4ο όροφο με ασανσέρ 3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και 4 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2000, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, εσωτερική θέση στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, τέντες, σίτες. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 350.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4101
 • 350.000 €
 • 250 τ.μ.
 • 1.400 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ
25
Απροσδιόριστο

Βίλα προς πώληση

Λιγκιάδες, Πέραμα

 • 700.000 €
 • 340 τ.μ.
 • 2.059 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 6
 • Επίπεδα: 3
 • Έτος κατασκευής: 2005
Πέραμα, Λιγκιάδες: Πωλείται διαμπερής γωνιακή Βίλα 340τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 2 σαλόνια, Κήπο, 3 μπάνια και 1 WC. Είναι επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2005, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, πισίνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, 3 θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από ξύλο, τζάκι, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Υπόγειο: 3 ΥΔ, 1 μπάνιο ,Σαλόνι & ΑποθήκηΙσόγειο: Πισίνα και χαμάμ, Σαλόνι, Κουζίνα ,WC, & Τραπεζαρία1ος ΟΡΟΦΟΣ : 3 Υ/Δ με 2 Μπάνια Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 700.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4143rn rnΔυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και το 85% της αξίας του ακινήτου με σταθερό επιτόκιο από 2,70%.Συνεργαζόμενη εταιρία διαχείρισης χρηματοδοτήσεων Allfinance.Η μελέτη χρηματοδότησης καθώς και η συγκέντρωση φακέλου και υποβολή αιτήματος γίνεται Δωρεάν.
 • 700.000 €
 • 340 τ.μ.
 • 2.059 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
24
Απροσδιόριστο

Μεζονέτα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 315.000 €
 • 167 τ.μ.
 • 1.886 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος: 4ος
 • Έτος κατασκευής: 1998
Ιωάννινα, Κέντρο: Πωλείται διαμπερής γωνιακή Μεζονέτα 167τ.μ. προσόψεως στον 4ο όροφο με ασανσέρ 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη, 2 μπάνια και 1 WC. Είναι επιπλωμένη, κατασκευασμένη το 1998, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:4ος ΟΡΟΦΟΣ : 3 Υ/Δ ΚΑΙ 2 ΜΠΑΝΙΑ5ος ΟΡΟΦΟΣ : ΣΑΛΟΝΙ,ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ WC Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 315.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4142
 • 315.000 €
 • 167 τ.μ.
 • 1.886 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
25
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Βουνοπλαγιά, Πασαρώνα

 • 170.000 €
 • 249 τ.μ.
 • 683 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 5
 • Επίπεδα: 1
 • Έτος κατασκευής: 1988
Πασσαρώνα, Βουνοπλαγιά: Πωλείται μερικώς ανακαινισμένη διαμπερής Μονοκατοικία 249τ.μ. προσόψεως με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, αποθήκη, 2 μπάνια και 1 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1988, βαμμένη και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, 4 θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 170.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4120
 • 170.000 €
 • 249 τ.μ.
 • 683 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
23
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Κανάλι, Ζάλογγος

 • 275.000 €
 • 175 τ.μ.
 • 1.571 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Επίπεδα: 3
 • Έτος κατασκευής: 2010
Ζάλογγο, Κανάλι: Πωλείται διαμπερής γωνιακή Μονοκατοικία 175τ.μ. σε 400τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας, προσόψεως 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2010, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 3 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, νυχτερινό ρεύμα, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Υπόγειο: 62τ.μ. το οποίο περιλαμβάνει γυμναστήριο ,2 αποθήκες( οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε ξενώνα) και το λεβητοστάσιο.Ισόγειο: 62τ.μ. το οποίο περιλαμβάνει σαλόνι & κουζίνα ανοιχτού τύπου, και μπάνιο1ος Όροφος: 51τ.μ. ο οποίος περιλαμβάνει 2 Υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι με εσωτερικό μπαλκόνι στυλ μεζονέτας καθώς και ένα μπάνιο. Το οικόπεδο διαθέτει υπόλοιπο δόμησης 87τ.μ. καθώς επίσης στο οικόπεδο υπάρχει και μια τροχοβίλα συνολικής επιφάνειας 40τ.μ. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 275.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4156rn rnΔυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και το 75% της αξίας του ακινήτου με σταθερό επιτόκιο από 2,70%.Συνεργαζόμενη εταιρία διαχείρισης χρηματοδοτήσεων Allfinance.Η μελέτη χρηματοδότησης καθώς και η συγκέντρωση φακέλου και υποβολή αιτήματος γίνεται Δωρεάν.rn 
 • 275.000 €
 • 175 τ.μ.
 • 1.571 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
24
Απροσδιόριστο

Συγκρότημα κατοικιών προς πώληση

Βουνοπλαγιά, Πασαρώνα

 • 210.000 €
 • 164 τ.μ.
 • 1.280 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 4
 • Επίπεδα: 3
 • Έτος κατασκευής: 2000
Πασσαρώνα, Βουνοπλαγιά: Πωλείται γωνιακό Συγκρότημα διαμερισμάτων 164τ.μ. σε 300τ.μ. οικόπεδο προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 3 κουζίνες, 3 σαλόνια, αποθήκη και 3 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 2000, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, εσωτερική θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, τέντες, σίτες. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Υπόγειο: Γκαρσονιέρα 35τ.μ. και ΓκαραζΙσόγειο: Διαμέρισμα 84τ.μ. με 2 ΥΔ,Σαλόνι Κουζινα και μπάνιο και Διαμέρισμα 50τ.μ. με 1 ΥΔ Σαλόνι ,κουζίνα και μπάνιο1ος Όροφος: Δικαίωμα μελλοντική δόμησης 130τ.μ. επιπλέον. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 210.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4128
 • 210.000 €
 • 164 τ.μ.
 • 1.280 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
24
Απροσδιόριστο

Διαμέρισμα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 180.000 €
 • 96 τ.μ.
 • 1.875 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος: 1ος
 • Έτος κατασκευής: 1998
Ιωάννινα, Νέο Σιράκο: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 96τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με ασανσέρ με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι,, μπάνιο και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1998, βαμμένο και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, εξωτερική θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 180.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4174rn rnΔυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και το 85% της αξίας του ακινήτου με σταθερό επιτόκιο από 2,90%.Συνεργαζόμενη εταιρία διαχείρισης χρηματοδοτήσεων Allfinance.Η μελέτη χρηματοδότησης καθώς και η συγκέντρωση φακέλου και υποβολή αιτήματος γίνεται Δωρεάν.
 • 180.000 €
 • 96 τ.μ.
 • 1.875 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
24
Απροσδιόριστο

Διαμέρισμα προς πώληση

Κατσικάς, Παμβώτιδα

 • 150.000 €
 • 138 τ.μ.
 • 1.087 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος: 2ος
 • Έτος κατασκευής: 1985
Παμβωτίδα, Κατσικάς: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 138τ.μ. προσόψεως στον 2ο όροφο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη, μπάνιο και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1985 και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, σίτες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 150.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4141
 • 150.000 €
 • 138 τ.μ.
 • 1.087 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
23
Απροσδιόριστο

Συγκρότημα κατοικιών προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 163.000 €
 • 148 τ.μ.
 • 1.101 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 4
 • Επίπεδα: 1
 • Έτος κατασκευής: 1980
Ιωάννινα, Καλλιθέα: Πωλείται ανακαινισμένο διαμπερές γωνιακό Συγκρότημα διαμερισμάτων 148τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με ασανσέρ με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 163.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4115
 • 163.000 €
 • 148 τ.μ.
 • 1.101 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ
23
Απροσδιόριστο

Διαμέρισμα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 130.000 €
 • 78 τ.μ.
 • 1.667 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Όροφος: 1ος
 • Έτος κατασκευής: 1980
Ιωάννινα, Κέντρο: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο Διαμέρισμα 78τ.μ. πολυτελείας στον 1ο όροφο με κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1980, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, σίτες. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή οικογένειες ή εργαζόμενους με ελάχιστα κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 130.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W3088rn rnΔυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και το 85% της αξίας του ακινήτου με σταθερό επιτόκιο από 2,70%.Συνεργαζόμενη εταιρία διαχείρισης χρηματοδοτήσεων Allfinance.Η μελέτη χρηματοδότησης καθώς και η συγκέντρωση φακέλου και υποβολή αιτήματος γίνεται Δωρεάν.
 • 130.000 €
 • 78 τ.μ.
 • 1.667 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
21
Απροσδιόριστο

Βίλα προς πώληση

Σύβοτα - Κέντρο, Σύβοτα

 • 820.000 €
 • 180 τ.μ.
 • 4.556 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Επίπεδα: 3
 • Έτος κατασκευής: 2006
Σύβοτα, Κέντρο: Πωλείται διαμπερής Βίλα 180τ.μ. σε 500τ.μ. οικόπεδο σε ισόγειο 3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση fan coil. Αποτελείται από 2 δωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, Κήπο,. Είναι πλήρως επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2006 και διαθέτει θέα στη θάλασσα, πισίνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, 2 θέσεις στάθμευσης, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 820.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4078
 • 820.000 €
 • 180 τ.μ.
 • 4.556 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
21
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Πωγωνιανή - Κέντρο, Πωγώνιανη

 • 150.000 €
 • 178 τ.μ.
 • 843 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Επίπεδα: 3
 • Έτος κατασκευής: 2009
Πωγωνιανή, Κέντρο: Πωλείται ανακαινισμένη διαμπερής γωνιακή Μονοκατοικία 178τ.μ. σε 387τ.μ. οικόπεδο προσόψεως 3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, Κήπο, εσωτερική αποθήκη, μπάνιο και 1 WC. Είναι πλήρως επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2009, βαμμένη και διαθέτει θέα στο βουνό, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, τέντες, σίτες. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:ΙΣΟΓΕΙΟ-ΣΤΟΥΝΤΙΟ 51 ΤΜ1ος ΟΡΟΦΟΣ 63,50 ΤΜ, ΣΑΛΟΝΟΚΟΥΖΙΝΑ,1 Υ/Δ. 1 ΜΠΑΝΙΟ2ος ΟΡΟΦΟΣ - 63,50 ΤΜ ,2 Υ/Δ ,1 WC Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 150.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4139
 • 150.000 €
 • 178 τ.μ.
 • 843 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
22
Απροσδιόριστο

Μεζονέτα προς πώληση

Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα

 • 135.000 €
 • 165 τ.μ.
 • 818 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος: Ισόγειο
 • Έτος κατασκευής: 2005
Ιωάννινα, Νεοχωρόπουλο: Πωλείται διαμπερής γωνιακή Μεζονέτα 165τ.μ. σε ισόγειο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2005, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, νυχτερινό ρεύμα, σίτες. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος προς εκμετάλλευση ,μια αποθήκη και το λεβητοστάσιο. Στον πρώτο όροφο υπάρχει η κουζίνα το σαλόνι και ένα μπάνιο καιστον δεύτερο όροφο υπάρχουν 3 ΥΔ και ένα μπάνιο. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 135.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4170
 • 135.000 €
 • 165 τ.μ.
 • 818 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΜΕΙΩΜΕΝΗ
ΤΙΜΗ
22
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Τέροβο, Άγιος Δημήτριος

 • 85.000 €
 • 68 τ.μ.
 • 1.250 €/τ.μ.
 • € 13.000
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Επίπεδα: 1
 • Έτος κατασκευής: 1955
Άγιος Δημήτριος, Τέροβο: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη διαμπερής Μονοκατοικία 68τ.μ. σε 1600τ.μ. οικόπεδο προσόψεως με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 1955, βαμμένη και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 4 θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, νυχτερινό ρεύμα, σίτες. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 85.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W3094
 • 85.000 €
 • 68 τ.μ.
 • 1.250 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ
22
Απροσδιόριστο

Διαμέρισμα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 175.000 €
 • 71 τ.μ.
 • 2.465 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Όροφος: 2ος
 • Έτος κατασκευής: 2011
Ιωάννινα, Κέντρο: Πωλείται γωνιακό Διαμέρισμα 71τ.μ. προσόψεως στον 2ο όροφο με ασανσέρ με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 2011, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, σίτες. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 175.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W3103rn rnΔυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και το 65% της αξίας του ακινήτου με σταθερό επιτόκιο από 2,90%.Συνεργαζόμενη εταιρία διαχείρισης χρηματοδοτήσεων Allfinance.Η μελέτη χρηματοδότησης καθώς και η συγκέντρωση φακέλου και υποβολή αιτήματος γίνεται Δωρεάν.
 • 175.000 €
 • 71 τ.μ.
 • 2.465 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
17
Απροσδιόριστο

Μεζονέτα προς πώληση

Νυδρί, Λευκάδα

 • 245.000 €
 • 79 τ.μ.
 • 3.101 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Όροφος: Ισόγειο
 • Έτος κατασκευής: 2012
Λευκάδα, Ελλόμενο: Πωλείται νεόδμητη διαμπερής Μεζονέτα 79τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη, μπάνιο και 1 WC. Είναι πλήρως επιπλωμένη, κατασκευασμένη το 2012, βαμμένη και διαθέτει θέα στη θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση B, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, τέντες, σίτες. Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 245.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W3078
 • 245.000 €
 • 79 τ.μ.
 • 3.101 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
18
Απροσδιόριστο

Μεζονέτα προς πώληση

Κατσικάς, Παμβώτιδα

 • 175.000 €
 • 120 τ.μ.
 • 1.458 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος: 1ος
 • Έτος κατασκευής: Υπό κατασκευή
Παμβωτίδα, Κατσικάς: Πωλείται νεόδμητη διαμπερής γωνιακή Μεζονέτα 120τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι,, μπάνιο και 2 WC. Είναι βαμμένη και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A, δάπεδα από πλακάκι, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:1ο Επίπεδο : Σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, Υ/Δ2ο Επίπεδο : 2 Υ/Δ με εσωτερικό WC Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 175.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4140rn rnΔυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και το 85% της αξίας του ακινήτου με σταθερό επιτόκιο από 2,70%.Συνεργαζόμενη εταιρία διαχείρισης χρηματοδοτήσεων Allfinance.Η μελέτη χρηματοδότησης καθώς και η συγκέντρωση φακέλου και υποβολή αιτήματος γίνεται Δωρεάν.
 • 175.000 €
 • 120 τ.μ.
 • 1.458 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ
18  
Απροσδιόριστο

Συγκρότημα κατοικιών προς πώληση

Κόνιτσα - Κέντρο, Κόνιτσα

 • 115.000 €
 • 175 τ.μ.
 • 657 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Επίπεδα: 3
 • Έτος κατασκευής: 1965
Κόνιτσα, Κέντρο: Πωλείται ανακαινισμένο διαμπερές Συγκρότημα διαμερισμάτων 175τ.μ. σε 500τ.μ. οικόπεδο προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 3 κουζίνες, 3 σαλόνια, και 3 μπάνια. Είναι μερικώς επιπλωμένο, κατασκευασμένο το 1965 και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, τζάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Το συγκρότημα αποτελείται απο 3 διαμερίσματα. Το διαμέρισμα Ισογείου έχει 2ΥΔ και κουζίνα. Είναι κατασκευασμένο το 1965.Τα άλλα 2 διαμερίσματα αποτελούνται από Σαλονοκουζίνα και 1 ΥΔ το καθένα καθώς και μπάνιο.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κατοικία με συνένωση των διαμερισμάτων ή για εκμετάλλευση. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 115.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4173
 • 115.000 €
 • 175 τ.μ.
 • 657 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ
18
Απροσδιόριστο

Συγκρότημα κατοικιών προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 500.000 €
 • 324 τ.μ.
 • 1.543 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 8
 • Επίπεδα: 2
 • Έτος κατασκευής: 1970
Ιωάννινα, Κέντρο: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Συγκρότημα διαμερισμάτων 324τ.μ. σε 366τ.μ. οικόπεδο προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 8 υπνοδωμάτια, 3 κουζίνες, 3 σαλόνια, Κήπο, και 6 μπάνια. Είναι επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Η, δάπεδα από μωσαϊκό. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Το Πρώτο ακίνητο είναι 2 διαμερίσματα επιφάνειας 116,62τμ το καθένα τα οποία χρίζουν ανακίνησης.Το Δεύτερο ακίνητο είναι μια πλήρως ανακαινισμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 90τ.μ. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 500.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4136rn rnΔυνατότητα χρηματοδότησης μέχρι και το 85% της αξίας του ακινήτου με σταθερό επιτόκιο από 2,70%.Συνεργαζόμενη εταιρία διαχείρισης χρηματοδοτήσεων Allfinance.Η μελέτη χρηματοδότησης καθώς και η συγκέντρωση φακέλου και υποβολή αιτήματος γίνεται Δωρεάν.
 • 500.000 €
 • 324 τ.μ.
 • 1.543 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
18
Απροσδιόριστο

Μεζονέτα προς πώληση

Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα

 • 140.000 €
 • 262 τ.μ.
 • 534 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 4
 • Όροφος: Ισόγειο
 • Έτος κατασκευής: 1990
Ιωάννινα, Νεοχωρόπουλο: Πωλείται ημιτελής διαμπερής γωνιακή Μεζονέτα 262τ.μ. σε 400τ.μ. οικόπεδο προσόψεως σε ισόγειο 3 επιπέδων. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη και 3 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 1990 και διαθέτει ωραία θέα, 2 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Ισόγειο: Συνολική Επιφάνεια 98τ.μ. στο οποίο υπάρχει Γκαράζ, Λεβητοστάσιο και Αποθήκες.Ο 1ος & 2ος όροφος έχουν συνολική επιφάνεια 164τ.μ. και είναι οι κύριοι χώροι της οικίας. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 140.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4176
 • 140.000 €
 • 262 τ.μ.
 • 534 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
10
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Μπιζάνιο, Δ. Ιωαννιτών

 • 25.000 €
 • 80 τ.μ.
 • 313 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 1
 • Επίπεδα: 1
 • Έτος κατασκευής: 1970
Μπιζάνιο, ΜΠΙΖΑΝΙ: Πωλείται Μονοκατοικία 80τ.μ. σε 170τ.μ. οικόπεδο χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα, και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 1970 και διαθέτει δάπεδα από μωσαϊκό. Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 25.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W2051
 • 25.000 €
 • 80 τ.μ.
 • 313 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 01.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
17
Απροσδιόριστο

Διαμέρισμα προς πώληση

Βελισσάριος, Ιωάννινα

 • 240.000 €
 • 140 τ.μ.
 • 1.714 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 3
 • Όροφος: 1ος
 • Έτος κατασκευής: 1992
Ιωάννινα, Βελισσάριος: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 140τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1992, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, σίτες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 240.000€ | Κωδικός Ακινήτου: # W4179
 • 240.000 €
 • 140 τ.μ.
 • 1.714 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 12.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ
18
Απροσδιόριστο

Διαμέρισμα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 129.000 €
 • 135 τ.μ.
 • 956 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 4
 • Όροφος: 1ος
 • Έτος κατασκευής: 1976
Ιωάννινα, Κέντρο: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 135τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1976 και διαθέτει ωραία θέα, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από μάρμαρο. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 129.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4135
 • 129.000 €
 • 135 τ.μ.
 • 956 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
17
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Κήποι, Τύμφη

 • 95.000 €
 • 285 τ.μ.
 • 333 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 1
 • Επίπεδα: 1
 • Έτος κατασκευής: 1960
Τύμφη, Κήποι: Πωλείται διαμπερής γωνιακή Μονοκατοικία 285τ.μ. σε 544τ.μ. οικόπεδο προσόψεως με ατομική θέρμανση σόμπας. Αποτελείται από 1 δωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 1960 και διαθέτει θέα στο βουνό, δάπεδα από μωσαϊκό, τζάκι. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 95.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4100
 • 95.000 €
 • 285 τ.μ.
 • 333 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΜΕΙΩΜΕΝΗ
ΤΙΜΗ
17
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Ελαφότοπος, Κεντρικό Ζαγόρι

 • 59.000 €
 • 200 τ.μ.
 • 295 €/τ.μ.
 • € 6.000
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Επίπεδα: 2
 • Έτος κατασκευής: 1900
Κεντρικό Ζαγόρι, Ελαφότοπος: Πωλείται διαμπερής γωνιακή Μονοκατοικία 200τ.μ. σε 425τ.μ. οικόπεδο 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση ξύλων. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 1900 και διαθέτει θέα στο βουνό, δάπεδα από ξύλο, τζάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Χωρίζεται σε 2 ορόφους εκ των οποίων ο κάθε όροφος είναι 100τ.μ.Επίσης υπάρχουν 107τ.μ. βοηθητικοί χώροι - αποθήκες ως ανεξάρτητα κτήρια. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Τιμή 59.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4165
 • 59.000 €
 • 200 τ.μ.
 • 295 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
16
Απροσδιόριστο

Διαμέρισμα προς πώληση

Ιωάννινα - Κέντρο, Ιωάννινα

 • 140.000 €
 • 102 τ.μ.
 • 1.373 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 2
 • Όροφος: 1ος
 • Έτος κατασκευής: 1995
Ιωάννινα, Καλλιθέα: Πωλείται μερικώς ανακαινισμένο διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 102τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με ασανσέρ με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1995, βαμμένο και διαθέτει θέα στο βουνό, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, σίτες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 140.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W3110
 • 140.000 €
 • 102 τ.μ.
 • 1.373 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ
15
Απροσδιόριστο

Συγκρότημα κατοικιών προς πώληση

Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα

 • 225.000 €
 • 162 τ.μ.
 • 1.389 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 5
 • Επίπεδα: 2
 • Έτος κατασκευής: 2005
Ιωάννινα, Κάτω Νεοχωρόπουλο: Πωλείται διαμπερές Συγκρότημα διαμερισμάτων 162τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 5 κουζίνες, 5 σαλόνια, αποθήκη και 5 μπάνια. Είναι επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 2005 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 5 θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, σίτες. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:Στον 1 όροφο υπάρχουν 3 Γκαρσονιέρες 30τ.μ. η κάθε μια.Στον 2 όροφο υπάρχει 1 Δυάρι 50τ.μ. και 1 Γκαρσονιέρα 30τ.μ. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 225.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W4132
 • 225.000 €
 • 162 τ.μ.
 • 1.389 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
13
Απροσδιόριστο

Μονοκατοικία προς πώληση

Μπάφρα, Ανατολή

 • 80.000 €
 • 86 τ.μ.
 • 930 €/τ.μ.
 • Υπνοδωμάτια: 1
 • Επίπεδα: 1
 • Έτος κατασκευής: 1955
Ανατολή, Μπάφρα: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη διαμπερής Μονοκατοικία 86τ.μ. σε 413τ.μ. οικόπεδο προσόψεως με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένη το 1955, βαμμένη και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 2 θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, νυχτερινό ρεύμα, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανική για φοιτητές ή οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 80.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #W2044
 • 80.000 €
 • 86 τ.μ.
 • 930 €/τ.μ.
Τελ. ενημέρωση 11.09.2022
Απόκρυψη
Αποθήκευση
Αποθηκεύστε την αναζήτηση και ενημερωθείτε για να νέα ακίνητα μόλις αυτά δημοσιευθούν!
1-40 από 64 αποτελέσματα